Horoszkóp

Ezt az 5 dolgot tedd meg a boldog párkapcsolatért!

A boldog párkapcsolathoz a leggyakrabban sokkal kevesebb is elengedő, mint amit erről gondolsz. Néhány kedves és szívből jövő gesztus többet ér, mint feltételeznéd, és párod is érezni, tudni fogja, hosszú évek után is mennyire szereted őt. Vajon milyen dolgokat érdemes tenned ahhoz, hogy a szerelmetek nagyon hosszan tartson? Íme, az 5 legfontosabb tipp. Érdemes megfogadni!

Manapság a házasságok több mint fele válással ér véget. Pedig valójában nagyon egyszerű és hétköznapi figyelmességekkel elkerülhetők lennének a végzetes konfliktusok. A pénzügyi problémák, az elhidegülés egymástól, a személyiségbeli különbségek persze nagyban hozzájárulnak a szakításhoz, mégis kellő energiával a legtöbb párkapcsolat boldog és tartós lehetne.

Mégis mit tehetnél mindennap azért, hogy boldog legyen a párkapcsolatod, a házasságod? Ezeket a tippeket mindenképpen érdemes megfogadni. Legalább próbáld ki, valóban működnek-e.

1. boldogságtipp: Kérdezd meg, milyen volt a napja!

A boldog párkapcsolat egyik legfontosabb kérdése pontosan ez. Amikor hazaér a kedvesed, és becsukja maga mögött az ajtót, kérdezd meg tőle, milyen napja volt. Meglátod, szívesen mesél róla, bármi is történt. Biztosan visszakérdez majd, te mivel és hogyan töltötted a napot, hiszen pontosan ugyanilyen fontos, hogy te is megoszd vele az érzéseidet. Emlékeztesd magad ezentúl mindennap, hogy nem csupán te küzdesz, párod pontosan ugyanígy tesz, amit jólesik megosztania veled.

2. boldogságtipp: Mindig köszönj el tőle!

Bárhová is indulsz, vagy ő indul el, mindenkor köszönjetek el egymástól. Csókkal megpecsételve még erőteljesebben hat rátok ez a figyelmesség. A csók, a puszi érzelmileg is összeköt és összetart benneteket, amiről férj és feleségként sem kéne megfeledkeznetek. Szóval, csókold meg a párod ezentúl mindennap, és kettőtök közt hamarosan bámulatos változást tapasztalhatsz.

A boldog bárkapcsolathoz ennyi is bőven elegendő

3. boldogságtipp: Írd ki az érzéseket magadból!

Lehet, nem mindenkor tudod megkérdezni a párodtól, hogy érzi magát, és te sem mindig mondhatod el saját gondjaidat. Nem biztos, hogy fel tudod őt hívni telefonon, vagy bármilyen egyéb oka lehet, hogy nem tudtok beszélgetni egymással. Mégse tartsd magadban az érzéseket, ha másképp nem megy, írd le. Elküldheted e-mailben vagy a közösségi oldalon keresztül, ahogyan egymással írásban érintkeztek. Meg fogja érteni, és hálás lesz, amikor ő is ugyanígy megoszthatja veled a gondolatait.

4. boldogságtipp: Beszélgessetek!

Nagyon fontos, hogy a hosszú évek óta tartó kapcsolatban se menjetek el egymás mellett nap mint nap úgy, hogy jóformán semmit sem beszélgettek. Legalább napi öt percet adjatok egymásnak a beszélgetésre, amikor nem szól a tévé, nem vonja el a figyelmeteket a mobiltelefon vagy a rádió, az internet. Amikor egymás szemébe nézve, figyelmesen hallgatjátok a másikat. Csupán napi öt perc. Alig valami, mégis rendkívül értékes. Ennyit mindenképpen megtehetsz a boldogságodért.

5. boldogságtipp: Öleljétek meg egymást!

A szavak, az érzések mellett a fizikai kapcsolat legalább olyan fontos a boldog párkapcsolatért. Öleld meg párodat ezentúl mindennap, fél percet biztosan rá tudsz szánni erre is. Az érintést, az ölelést bármikor beillesztheted a napodba. Miért is ne ölelhetnéd meg párodat ezentúl elalvás előtt vagy reggel, az ébredést követően vagy amikor egyszerűen csak jólesik. Az ölelés az összetartozás érzését erősíti mindkettőtökben. Ugye, megéri?

(via gag)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top