Horoszkóp

Megtalálod a macskákat? Csak keveseknek sikerül

Ezek a rajzok igencsak trükkösek. Nem véletlen, hogy csupán kevesek látják a megoldást. Agyad bámulatosan működik, ha megtalálod a macskákat. A másik képen pedig még nagyobb a kihívás, és akkor még egy harmadikat is találsz. Vajon intelligensebb vagy az átlagosnál? Teszteld magad, és megtudhatod.

Izgalmas játékot ajánlunk, ami vélhetően komoly kihívást jelent majd az agyadnak. Ha ezeket a furcsa, de annál izgalmasabb képeket megnézed, könnyen lehet, elsőre semmi különöset nem látsz rajtuk. Nézd meg picit alaposabban, hátha fölsejlik az a részlet, ami a kihívást, a feladatot jelenti. Nem mindenki tudja megoldani, mert nem mindenki agya fogja fel a legapróbb és igencsak elrejtett részleteket. Valójában csak keveseknek sikerül. Te meg tudod oldani a teszteket? Ha igen, elmondható rólad, a gondolkodásod csöppet sem átlagos, magas az intelligenciád és kiváló a problémamegoldó képességed.

Felkészültél? Annyit mindenképpen kérünk tőled, hogy ne csapd be magad. Nézd meg először a képeket, és csak azt követően görgess a megoldásokhoz, ha végképp elakadtál, és feladtad a keresést. Akkor indulhat a játék.

Megtalálod a rajzon a két macskát?

rajz teszt intelligencia személyiség

Vajon sikerrel jártál? Mennyi időt töltöttél a megfejtéssel? Másodpecek alatt végeztél vagy hosszabb időt töltöttél a feladattal. Az IQ-teszteknél az idő is számít.

Jöhet a következő feladat?

Megtalálod a rajzon a kocsist?

rajzteszt intelligencia IQ

Elismerjük, valóban nem könnyű a feladat. De ha könnyű lenne, mindenki pillanatok alatt megoldaná. Sikerült?

Jöhet a harmadik rajz?

Megtalálod a 7 emberi arcot?

intelligencia teszt becsapós rajzok

Ezt az utolsót levezetésnek szántuk. Nem is volt olyan nehéz, ugye? És azért, ha az első kettőt nem sikerült volna megoldanod, még érezhetsz némi sikert.

Akkor tehát íme a megoldások. Könnyen lehet, most a homlokodra csapsz, hogy valójában milyen egyszerűek voltak a feladatok. Az intelligenciatesztek lényege éppen ez, nem biztos, hogy a dolgokat érdemes túlbonyolítani. Legyen csodás napod.

Íme a megoldások

A macskák itt rejtőztek el

rajzteszt megoldás

A kocsist így más sokkal egyszerűbb megtalálni

rajz IQ teszt megoldás

És az arcok sem rejtőznek többé

intelligencia teszt

(via Fabiosa)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top