Horoszkóp

4 jel, hogy legjobb barátod az őrangyalod

Gondoltál már rá, hogy a legjobb barátnőd vagy barátod valójában az őrangyalod? Vigyáz rád, mindenkor segít, ha kéred, és mindig ott van melletted, jóban-rosszban. Milyen jelekből tudhatod, ha ő valóban az őrangyalod? Íme a legbiztosabbak.

1. Legjobb barátod soha nem ítélkezik

Legjobb barátod soha nem ítélkezik, nem mond lesújtó véleményt rólad akkor sem, ha valami olyat tettél, amivel ő esetlegesen nem ért egyet. Olyannak fogad el, amilyen vagy, és feltétel nélkül szeret. Nem akar megváltoztatni, nem akarja, hogy más legyél. Megvéd, vigyáz rád mindenkor, ha nem is mutatja. Nem pontosan ugyanezt teszik az angyalok is?

2. Legjobb barátod az őrangyalod, vakon bízhatsz benne

Legjobb barátod mindig ott van veled, amikor szükséged van rá. Bármit megbeszélhetsz vele, bármilyen titkodat rábízhatod, vakon bízhatsz benne, hiszen tudod, sosem árulna el. A legjobb tanácsokat tőle kapod, hiszen talán ő ismer téged a legjobban. Bármi is bántson, bármiben is kell döntést hoznod, a problémát nem oldja meg helyetted, de az is biztos, hogy segít a megoldáshoz vezető úton – épp úgy, mint az angyalok.

őrangyal legjobb barát jelek3. Legjobb barátod mindig melletted áll

Talán megszámolni sem tudod, hány alkalommal állt ki melletted a legjobb barátod, aki lehet a szerelmed is. Mindenkor önzetlenül segít, ha szükségét érzed. Teljesen mindegy, hogy épp a gyerekek körüli teendőben kéred a segítségét vagy valamilyen kreatív feladatot kellene megoldanod, rá mindenkor számíthatsz. Persze közben ő is éli a saját életét, végzi a saját feladatait, a találkozásokra azért mindig találtok megoldást.

4. El sem tudnád képzelni nélküle az életedet

Legjobb barátod az életed része. Még akkor sem szakad meg közöttetek végleg a kapcsolat, ha valami oknál fogva egy időre különválnak útjaitok. Mindig visszataláltok egymáshoz, hiszen összetartoztok. Érezted már, hogy olyan vele tölteni az időt, mintha áldásban részesültél volna? Áldást az angyaloktól kaphatsz. Ugye, neked is van egy ilyen barátod? És ugye valóban ő az őrangyalod?

(via meaww)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top