Horoszkóp

Válassz egy órát. Ez történt az előző életedben

Az előző életekre csak nagyon kevesen emlékeznek. Ugyanakkor léteznek technikák, amelyekkel előcsalogathatók a mélyen elrejtett emlékek. Ez a játék nem is annyira játék, a válaszok nagyon elgondolkodtatóak. A három óra közül az egyik a te előző életed üzenetét mutatja meg. Melyiket választod, és vajon mi történt veled régmúltban?

A három óra egyike fontos üzenetet tartogat a számodra. Ne hamarkodd el a választást. Nézegesd az órákat, közben próbálj mindenféle gondolatot kikapcsolni. Melyik az a kép, amelyik a leginkább vonz, amelyiket a legszebbnek vagy éppenséggel a leginkább taszítónak tartod? Mit súg a belső hang, melyiket válaszd? Nagyon fontos információkat tudhatsz meg az előző életedről. Fontos, csak a döntésedet követően görgess lejjebb a válaszokhoz.

előző élet reinkarnáció órák

Ha az első órát választottad

Foglalkoztat az egészséged, az étkezésed? Netán a pénz hiánya okoz problémákat? A párkapcsolatod sem úgy alakul az életedben, ahogyan igazán szeretnéd? Könnyen lehet, a nehézségeket az előző életedből hozod. Könnyen megeshet, az előző inkarnációdban szerzetesként vagy apácaként élted az életedet, de tartozhattál valamilyen szigorú erkölcsöt valló vallási csoporthoz is. Éppen ezért a mostani életedben tudattalanul is tartod magad a puritán és inkább örömtelen élethez. Persze, mindennek az ellenkezője is igaz lehet, túleszed magad, túlköltekezel, és minden „párkapcsolati elmaradást” szeretnél a mostani életedben pótolni. Végre megszabadultál a túlzott kötöttségektől, és a középút helyett inkább a ló túlsó oldalára estél. Persze mereven tagadsz mindenféle vallási elvet is. A meditációval békét és nyugalmat teremthetsz az életedben. Kérd Jeremiel arkangyal segítségét, aki elvág minden köteléket, ami az előző életedhez kapcsolódik, így valóban felszabadulsz, és megszünteted a múltból átfolyó energiákat.

Ha a második órát választottad

Nagyon valószínű, hogy az előző életedben viszonzatlan, reménytelen szerelmet éltél át, tudat alatt pedig még mindig érzed ezt a fájó és keserű tapasztalatot. Ha a mostani életedben nem tudsz igazán boldog és tartós párkapcsolatot kialakítani, menekülsz a romantikától, nagyon erős hit élhet mélyen a lelkedben, hogy nem vagy elég jó, elég értékes ahhoz, hogy szeressenek. Nem véletlen, hogy szinte mindig olyan társat vonzol magad mellé, aki nem értékel, nem tisztel téged, mert valójában magad szabotálod a boldogságodat. Így bizonyítod magadnak, hogy te nem érdemelsz boldogságot. Természetesen ezt sosem tudatosan teszed, és nem is tudod felismerni egészen addig, amíg nem szembesülsz az ismétlődésekkel. A megoldáshoz, a feloldozáshoz kérd Ariel arkangyal segítségét. Ehhez zöld színű gyertyát gyújts, ez a szívcsakra színe is. Az angyal segít a szívcsakrát megtisztítani, így már képes leszel magadat és másokat is szeretni, el tudod fogadni a szeretetet és a hozzád méltó társat.

Ha a harmadik órát választottad

Az előző életedben szinte biztosan valamilyen kis törzs vagy csoport gyógyítója lehettél. Ne lepődj meg éppen ezért, ha a jelen életedben anyagi problémákkal küszködsz. A régmúltban a segítségért cserébe ételt, ruhákat kaptál, valójában mindent, amire akkoriban szükséged volt. Ha máris gyógyítóként, lelki segítőként dolgozol, amiből nagyon nehezen élsz meg, az előző életed tapasztalata még mindig mélyen él benned. Korábban a segítséget, a gyógyítást – pénz helyett – segítséggel hálálták meg az emberek. A mai világban mindez már nem működhet, a szolgáltatásodért cserébe pénzt kell kérned – még ha nehezedre esik is. A szolgáltatásod értékes, bármilyen formában is végezd azt, ezért fizetség is jár érte. Meditáció közben vagy imával kérheted Rafael arkangyal segítségét, aki megtisztítja az előző élethez való kapcsolódást, és jólétet, bőséget, az adok-kapok egyensúlyát teremti meg a mostani életedben.

(via Lisa Beachy)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top