Horoszkóp

Melyik ajtó vezet a boldogsághoz? Izgalmas dolgot tudhatsz meg

Szerinted melyik ajtó vezet a boldogsághoz? Nézd meg a különleges ajtókat, és válassz egyet a négy közül. Nemcsak azt tudhatod meg, mi rejtőzik az ajtók mögött, de választásod a személyiségedről is nagyon sokat elárul. Nos, melyik ajtót választottad?

Nézd meg alaposan a négy szebbnél szebb ajtót. Ne siesd el a döntésed, inkább ízlelgesd a gondolatot, vajon melyik vezethet a boldogsághoz. Választásod nagyon sokat elárul a személyiségedről is. Vajon miért éppen az a szín és forma tetszik a legjobban, miért ahhoz az ajtóhoz vonzódsz a leginkább? Ezúttal is izgalmas dolgot tudhatsz meg magadról. Felkészültél? Akkor, vajon melyik ajtó vezet a boldogsághoz?

személyiségteszt ajtó önismeret

Ha a lila ajtót választottad,

nagyon fontos értékek lehetnek a számodra a hírnév, a dicsőség, az erő. Kedveled a szabadságot, határozott típus vagy, pontosan tudod, mit akarsz elérni. Önállóság jellemez, a magad útját követed. Nagyon kedvesen közelítesz másokhoz, akik pedig igazán közel állnak hozzád, azokkal mindenkor nagylelkű és segítőkész vagy. Bájos, vonzó, ugyanakkor titokzatos lehetsz. Keményen dolgozol a céljaidért, a szabályokat betartod, nem véletlen, hogy igencsak jó lehetőségeket ígér neked a jövő.

Ha a kék ajtót választottad,

akkor elmondható rólad, hogy nagyon segítőkész típus vagy. Szinte folyton azt érzed, meg kell másokat mentened. Az is biztos, mindenkor a barátaid segítségére sietsz, amikor kérik tőled. Nem véletlen az sem, hogy a kapcsolataid mélyek és szilárdak. Te inkább adsz, mintsem elfogadnál, ezért is bánthatnak meg mások nagyon mélyen, amikor úgy érzed, visszaélnek a bizalmaddal. Nagyon megbízható és hűséges típus vagy, a vitákat, a veszekedéseket rosszul viseled. A békét, a nyugalmat keresed az életedben. Hogy rátalálsz, nem is kétséges.

Ha a piros ajtót választottad,

rendkívül népszerű, barátságos és energikus típus vagy. Hajlamos lehetsz a versenyzésre, ami azért sem véletlen, mert imádsz győzni. Amikor mégis alulmaradsz, az agresszívebb arcodat mutatod, nem bírod a vereséget. Két lábbal állsz a földön, pontosan tudod, mások mennyire igénylik a segítségedet, ott is vagy mindig, amikor szükség van rád. Vidám és optimista típus vagy, nagyon könnyen és szívesen ismerkedsz, sokan kedvelnek. Kifejezetten szexi a kisurgárzásod, nem lehet téged nem észrevenni. Energiádnak, pozitív gondolkodásodnak köszönhetően megvalósítod a vágyaidat.

Ha a barna, faajtót választottad,

igazi egyéniség lehetsz, aki mindenre kíváncsi, ugyanakkor csöppet sem foglalkozol mások véleményével. Szívesen tanulsz, fejleszted a tudásodat, gyűjtöd az információkat. Bámulatos energiákkal rendelkezel, szinte fáradhatatlanul teszed a dolgodat, független és optimista típus vagy. Hatalmas a szíved, a családod, a barátaid nagyon fontosak a számodra. Az igazi érzelmeidet csak a hozzád legközelebb állók ismerhetik, mások előtt inkább elrejted azokat. Önzetlenségedért, a nagylelkűségedért mindenképpen learathatod a babérokat. Jól érzed magad a hős szerepében.

(via GAG)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top