Horoszkóp

Ki voltál az előző életedben? Izgalmas teszt

Ha egyszer is felmerült már benned, vajon ki lehettél az előző életedben, mivel foglalkozhattál, mi volt az, ami igazán lekötött és érdekelt, akkor ebből az izgalmas tesztből most akár meg is tudhatod. Nos, ki lehettél az előző életedben? Érzel kapcsolatot az előző életek személyiségeivel?

Hiszel a reinkarnációban, az előző életekben? Vélhetően igen, ha ezt a cikket olvasod. Egyre többen fogadják el, hogy a halált követően a lélek nem hal meg, hanem újra és újra megszületik, újabb és újabb feladatokat valósít meg, fejlődik és tanul. Az előző életekre csak kevesen emlékeznek, bizonyos technikákkal ugyanakkor az emlékeket a tudattalanból felszínre lehet hozni. Könnyebben megértheted a jelen élet történéseit, ha ismered a múltat.

Ezzel az izgalmas teszttel bepillanthatsz a korábbi életekbe, érdekes és számodra fontos dolgot is megtudhatsz magadról. Persze, azért a választ ezúttal sem érdemes véresen komolyan venni. Felkészültél a játékra? Akkor íme.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top