Horoszkóp

5 jel, hogy született boszorkány vagy

Könnyen lehet, hogy bámulatos képességeid vannak, csak éppen nem tudsz erről. Vajon milyen jelekből veheted észre, hogy boszorkánynak születtél? Íme a legjellemzőbbek, amelyek meglepően hétköznapiak. Szóval semmi hókuszpókusz meg bájital vagy varázslás, a boszorkányok mégis léteznek.

1. jel, hogy te is boszorkánynak születtél

Nos, finoman fogalmazva sem te nyerhetnéd az Év édesanyja vagy az Év felesége címet. Született boszorkányként biztosan nem ébredsz fel korán reggel csak azért, hogy palacsintát vagy rántottát süss, mire a többiek kikászálódnak az ágyból. Igazság szerint az időd drágább, mint hogy ilyesmikre pazarold. Azt sem gondolod, hogy párodat az tenné boldoggá, ha folyton a kívánságait lesnéd. Szereted a családodat, de sokkal fontosabb, hogy azt tehesd, amihez igazán kedved szottyan.

2. jel, hogy született boszorkány vagy

Pontosan tudod, mert érzed anélkül, hogy rápillantanál a mobilod kijelzőjére, hogy édesanyád hív. Igazság szerint csöppet sem érdekel, mit akar újra elmesélni a testvéred gyerekeiről. Született boszorkányként természetesen fontos az anyukád, és nagyon szereted őt, de a panaszkodását is képtelen vagy végighallgatni. Sosem mondanád azt, amit hallani akar, ezért inkább hagyod csörögni a telefont, nem fogadod a hívását.

3. jel, hogy boszinak születtél

A bosziság jele az is, amikor bízol magadban, amikor pontosan tudod, mi a legjobb neked, mire van szükséged, mit akarsz tenni. Célokat tűzöl magad elé, és tudod, hogy megvalósítod őket. Nem vársz arra, hogy történjen már végre valami, inkább elébe mész a dolgoknak. Az életedet magad szervezed. Önálló és valódi vagy. Persze, időnként elönthet a rettegés, hogy mi lesz…

5 nagyon is valódi jel, hogy boszorkánynak születtél

4. jel, hogy boszorkánynak születtél

Egy született boszorkány naná, hogy hisz a varázslásban. Persze, nem csatlakozol boszorkányok gyülekezetéhez, és könnyen lehet, hogy még tarot kártyád vagy üveggömböd sincs. Mégis tudod, a világ jóval több annál, mint amit szemmel érzékelhetsz belőle. Gyakran lehetnek déjá vu érzéseid. Könnyen ráérzel mások valódi szándékára. Mindez hogyan történhetne meg született varázserő nélkül?

5. jel, hogy te is boszi vagy

Nagyon is igaznak érzed az előbbiekben felsorolt jeleket, mégis legyintesz és azt mondod, „dehogy vagyok boszorkány”. Pedig mások, ha nem is tudatosan, felismerték a benned rejlő képességet. Mágikus a vonzerőd, sokan szeretnének a közeledbe férkőzni. Tedd, amit jónak gondolsz, téged úgy sem lehet korlátozni…., mert boszorkánynak születtél.

(via gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top