Horoszkóp

Mit látsz először a rajzon? Érdekes dolgot árul el rólad

Vajon mit látsz először ezen az egészen furcsa rajzon? Nagyon érdekes dolgot tudhatsz meg magadról ezúttal is. Például azt, hogyan viszonyulsz másokhoz, vagy mit gondolnak rólad az emberek. És persze, számos rejtett vagy ismert tulajdonságodról is olvashatsz. Nos, mi rajzolódik ki a szemed előtt először?

Ezen az igencsak furcsa képen több dolog is kirajzolódhat előtted. Nem mondhatunk el többet, hiszen azzal befolyásolnánk a tudattalanodat, amely ezúttal is a legbelsőbb személyiségvonásaidról, a tulajdonságaidról árulkodik. Csöppet sem véletlen tehát, mit fedezel fel először, mit látsz a rajzon. Nézd meg a képet, de ne tölts vele túl sok időt. Ha lehetséges, kapcsold ki a logikus agyat, és csak a megérzésedre,a  belső hangra hagyatkozz. Amit először látsz, ami először rajzolódik ki a teljes valójában előtted, az a megfelelő válasz, és az a döntés jellemez téged a leginkább. Az is fontos, ne görgess addig a rajz alatti elemzésekhez, amíg nem döntöttél. Nos, mit látsz a rajzon

Ha a férfi arca rajzolódik ki előtted

Erős akaratú és igencsak makacs típus lehetsz. Bármikor, ha nehézségekkel találod magad szembe, soha nem mutatsz olyan érzéseket, mint a csalódottság vagy a szomorúság. Inkább vidámnak és boldognak tűnsz, mert sosem fednél fel mások előtt a valódi érzéseidet. Nagyon energikus és fáradhatatlan lehetsz, erős vezetői adottságokkal rendelkezel. Könnyednek, lazának látnak mások, mégis határozott és kemény döntéseket hozol, amikor szükséges. Elemző, analitikus gondolkodás jellemez. Az emberek többsége nagyon pozitív embernek tart, és szívesen is töltik veled az idejüket. A párkapcsolatot és a barátaidat nagyon komolyan veszed. Furcsán hangzik, de bármilyen határozottnak is mutatod magad, időnként mégis hajlamos lehetsz az elbizonytalanodásra, ilyenkor pedig még neked is szükséged lehet a hozzád legközelebb állók bátorítására.

Ha a női alak rajzolódott ki először a szemed előtt

Kifejezetten motivált típus vagy, aki mindenkor minden tőle telhetőt belead, csak megvalósíthassa a céljait, a vágyait. Sokan csodálnak nagylelkűségedért és a pozitív beállítottságodért. Nemcsak a tervezésben és a kivitelezésben állod meg a helyed, de rendkívül hatékonyan is végzed a munkádat. Nagyon jó megfigyelő vagy, könnyen leolvasod mások érzelmeit, a testbeszédet. Szívesen találkozol és beszélgetsz másokkal, empatikus természetednek köszönhetően nagyon kedves és segítőkész vagy mindenkivel, aki hozzád fordul. Barátaid, az ismerőseid nagyon kedvelnek, kifejezetten népszerű ember vagy. Érzékeny típus lévén könnyen átveheted mások érzelmi állapotát, így igencsak hajlamos lehetsz a negatív hangulatra, amikor mérgező emberekkel veszed magad körbe.

(via mystical raven)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top