Horoszkóp

Ki a leggazdagabb a képen? Döntésed sokat elmond rólad

Ez egy igazán érdekes és persze nagyon sokatmondó személyiségteszt. A rajzok különböző embereket ábrázolnak. Szerinted melyikőjük a leggazdagabb? Kivel cserélnél? Kinek lennél a helyében a legszívesebben? Döntésed többet mond el rólad, mint gondolnád.

A legtöbb emberről valójában egyszerűen megállapítható már csupán a ruházata alapján, hogy mennyire gazdag vagy éppenséggel szegény. Erről az érdekes rajzról és persze azok szereplőiről mindez már nem mondható el ennyire egyértelműen. Ebben a személyiségtesztben az érzelmeid, a neveltetésed, a belső vágyaid, a motivációd is megjelenhetnek. Választásod mindenképpen a tulajdonságaidra, a személyiségedre utal. Nos, szerinted ki a leggazdagabb a rajzok szereplői közül?
 

Szerinted a férfi a leggazdagabb

személyiségtesztA férfinek valójában még egy kutyája is van. A kettő együtt számodra az erőt szimbolizálhatja, így a gazdagságot az erőben is látod. Rugalmasság jellemzi a személyiségedet, aki erősen inspirál másokat, de alkalmazkodni is képes. Mégis előfordulhatnak olyan időszakok, amikor csak vesztegeted a drága idődet, ilyenkor pedig nem akarod mások álláspontját figyelembe venni, főként, ha az eltér a tiédtől. Ettől függetlenül mindenkor készen állsz, hogy segíts azoknak, akik igazán fontosak a számodra. Szívesen osztod meg a véleményedet, és ha teheted, anyagilag is támogatod őket.

Választásod a fiatal nőre esett

Számodra különösen fontos lehet, mit gondolnak rólad mások. Szereted a dicséretet, kifejezetten örülsz annak, amikor mások csodálnak és elismernek. Időnként túlzottan is büszke lehetsz, máskor meg inkább magadnak való. Vonzó és ragyogó személyiségednek is köszönhetően könnyen és szívesen ismerkedsz, viszont ezek az ismeretségek csak nagyon ritkán mélyülnek el. Optimistán tekintesz a világra, próbálod mindenből a lehető legjobbat és a legtöbbet kihozni. Szereted az életet, a munkádat is örömmel végzed. Amit megkeresel, azt könnyedén és szívesen költöd el.

Szerinted a család a leggazdabb

A gazdagság számodra tágabb fogalom, és nem csupán a pénzről szól. A pénz egy olyan eszköz, amire szükség van a megélhetéshez, tárgyakat vehetsz belőle, de költheted mindarra is, amit igazán szeretsz csinálni. Szórakozásra, utazásra, kikapcsolódásra, tudásra és élményekre. Valójában már ráébredtél, hogy amire igazán szükséged van, az nem más, mint egy „kényelmes párna”. Nem költöd el az összes pénzed, gondolsz a jövődre, a családodra, a szeretteidre is. Úgy gondolod, a valódi gazdaságot, a luxust család, a szeretet, a kedvesség és a kölcsönös támogatás együtt jelentik.

(via GAG)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top