Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy sosem bocsát meg

Ezek a csillagjegyek sosem bocsátanak meg, ha egyszer megbántottad őket. Tartogatják, dédelgetik magukban a haragot, a gyűlöletet, ezért jobb, ha meg sem próbálod őket kibékíteni. Melyik ez a három csillagjegy? Magad is meglepődsz. Te köztük vagy?

A Bika a legmakacsabb

A Bika nem véletlenül került a lista élére. Nála makacsabb, önfejűbb csillagjegyet keresve sem találni. Ha megbántódik, lehetetlenség kibékíteni, örökre magában tartja a haragot. Ehhez pedig gyakran annyi is elegendő, hogy valaki rálép a lábára. Az sem lenne meglepő, ha kis fekete könyvecskében pirossal aláhúzva gyűjtené a neveket, ki, mivel és hogyan bántotta meg. Az igazság a Bikával kapcsolatosan az, hogy valójában nagyon is szívesen megbocsátana másoknak. A büszkesége és a hajthatatlansága azonban annyira erős benne, hogy mégis inkább magában dédelgeti a haragját. Aztán, ha valamilyen csoda folytán mégis megbocsát, megbízni az illetőben sosem fog.

Az Oroszlán mindenki fölött uralkodik

Az Oroszlán a világ uralkodójának képzeli magát. Ha valaki megbántja elképesztő büszkeségében és hiúságában, sarkon fordul, és soha többé nem látod. Úgy megsértődik, hogy többé lehetetlenség kiengesztelni. Nemcsak tartogatja magában a sértettségét, de meggyőződése, hogy csakis neki lehet igaza. Elképesztően rosszindulatúvá válik, amivel persze inkább csak magát akarja megvédeni. Innentől kezdve távolságot tart másoktól. El tudná engedni a haragját, meg tudna bocsátani, csak akkor nem lenne oka a panaszkodásra, gyűlölködésre. Óriási drámát tud csinálni a legapróbb helyzetből is. A valóság az, hogy nála ez az egész sértődősdi nem más, mint egy jól megkoreografált játszma.

csillagjegy horoszkóp megbocsátás

Ezek a csillagjegyek sosem bocsátanak meg

A Mérleg átnéz másokon

A Mérleg örökre leírja azt, aki bármilyen módon megsérti őt. Esélyt sem ad a bocsánatkérésre, ugyanis elképesztő tehetséggel rendelkezik ahhoz, hogy a sértést követően láthatatlanná váljon. Persze a sértegetőn is átnéz, és úgy tesz, mintha ott sem lenne, vagy korábban sosem találkoztak volna. Alakításáért Oscar-díjat érdemelne. Az is megtörténhet, úgy viselkedik, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, aztán néhány nappal később megmutatja valódi arcát. Annak ellenére, hogy született diplomata és békéltető, az őt ért sérelmen képtelen túllépni. Alapvetően sportszerű, igazságos természet, aki nagyon logikusan gondolkodik, de ha valaki a tyúkszemére lép, szinte fanatikussá válik, aztán már jó és rossz között sem képes különbséget tenni.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top