Horoszkóp

Melyik szimbólumot választod? Ezt üzeni a lelked

Végy három mély lélegzetet, majd válassz egyet a három gyönyörű szimbólum közül. Ezúttal különösen fontos, hogy a megérzésedre hagyatkozz, hiszen választásodból a lelked üzenetét ismerheted fel. Vajon mit üzen a lelked, mi a legfontosabb út és döntés a jelen pillanatában? Íme, az izgalmas részletek.

Amikor választás, döntés előtt állsz, mindenkor érdemes ezt a technikát alkalmaznod. Végy három mély lélegzetet, lazítsd el magad, és figyelj befelé, a lelked hangjára. Vajon mit súg, mit üzen neked? Milyen irányba kormányozd tovább az életedet? Mi a legjobb most a számodra? Ez a csodás spirituális teszt pontosan ebben segíthet, ezekre a kérdésekre adhat választ. Készen állsz? Akkor helyezkedj el kényelmesen, végy három mély levegőt, és válassz egyet a spirituális szimbólumok közül.

lélek üzenet szimbólumokHa az első szimbólumot választottad

Lelked üzenete szerint itt az idő, hogy komolyan vedd és energiát tégy abba a vágyadba, amit meg szeretnél valósítani. Legyen az a pénzzel, az étkezési szokásoddal, a párkapcsolatoddal összefüggő, vagy bármely része az életednek, a legfontosabb, hogy rálépj a megvalósítás útjára. Most valójában akadályokkal sem kell számolnod. Csak rajtad múlik, célba érsz-e, vagy inkább el sem indulsz. Légy őszinte önmagaddal, valóban érzed a kellő motivációt és szándékot? A felelősséget önmagadért vállald. Amikor pedig felkészültél, és könnyedén indulsz a céljaid felé, a sikert is learathatod.

Ha a második szimbólumot választottad

A lelked kérése ezen a napon, hogy lépj túl mások dolgain. Nem számít, és téged nem érint, mit tesznek a többiek, legyen az a munkád, az otthonod, a baráti társaságod. Vedd körül magad azokkal, akiknek kedveled a társaságát, akikkel jó érzés együtt lenned. Áss mélyebbre a tudatodban, a lelkedben. A tapasztalataidat, a tehetségedet, a csodás dolgokat, amiket mélyen elrejtesz, hozd felszínre, és használd az életedben. A bölcsességedre, a kisugárzásodra óriási szükség van mostanában. Ne várakozz a jobb lehetőségre, nyisd meg magad, a szívedet, és segíts a többieknek is, amikor kérik tőled.

Ha a harmadik szimbólumot választottad

Készen állsz, hogy átlépj egy újabb akadályon, és azután végre célba érj? Már végigjártad az utat, és már megtettél minden tőled telhetőt, egyetlen feladat ugyanakkor még vár rád. Ha szükségét érzed, tarthatsz szusszanásnyi időt, de figyelj rá, ne késlekedj hosszasan, mert akkor kezdheted elölről az egész feladatot. Már csak egy egészen kevés kitartásra van szükséged, hogy meglásd, megízlelhesd a siker ízét. Az angyalok áldását is megkaptad ehhez.

(via awaking people)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top