Horoszkóp

3 hihetetlen igazság a halál utáni életről

El tudod fogadni, hogy a testi halált követően a lelked tovább él? Hogy valójában nem halsz meg? Három olyan hihetetlennek hangzó igazságot ismerhetsz meg, amely bizonyítékul szolgálhat, az élet nem ér véget, a fizikai test halálát követően egy másik dimenzióban és más formában, a szellemi világban folytatódik tovább.

1. A test meghal, a lélek örök

A halálközeli élményt megtapasztalók szerint jelenlegi fizikai tested a lélek átmeneti otthona. A Földet elképzelheted a lelked iskolájának, ahol fejlődik, tanul, tapasztalatokat gyűjt. Amikor a feladatokat megtanultad, a tested meghal, a lelked tovább él és folytatja spirituális útját. Szabadon, a fizikai testtől függetlenül létezik. A halált követően újra megszülethetsz egy újabb testben, és már abban a másikban folytatod a fejlődést. A lélek energia, amely nem tűnik el, örökké megmarad, állandó. Ezért is mesélhetnek arról nagyon sokan, hogy elhunyt szerettük kapcsolódni próbál velük, jeleket küld, és tudatja velük, a másik világból vigyáz rájuk.

2. Szeretet, támogatás és segítség vár a túloldalon

Miután a halált követően átlépsz a szellemi világba, korábban elhunyt szeretteid fogadják a lelked. Nemcsak a szüleid, a nagyszüleid várnak rád, egykori szerelmeddel is újra találkozhatsz. Most még el sem tudod képzelni azt a hihetetlen érzést és szeretetet, amit akkor tapasztalhatsz majd. Különös módon mindenben segítenek, amire csak szükséged lehet. Támogatnak, vezetnek a spirituális világban is. Felismered az őseidet, érzed az energiájukat, könnyedén kapcsolódsz hozzájuk. Ők azok, akik már a fizikai életed során is figyeltek rád, álmaidban meglátogathattak, jeleket, üzeneteket küldtek.

Hihetetlennek tűnő igazságok, amelyek szerint a lélek nem hal meg

3. Elhunyt szeretteid nem változnak

Sokan úgy gondolják, amikor elhunyt szerettük lelke áthalad a szellemi világba, megvilágosodik, és azonnal felébred a tudata. A lélek ugyanakkor a halált követően is pontosan ott folytatja az útját, ahol a földi világban abbahagyta. Átlátja és mélyebben megérti a szerepeket, amelyeket a fizikai világban betöltött, de nem változik, ugyanaz marad, aki volt a halála előtt. Például idősebb testvéred humoros, csibészes típus volt az életében, vélhetően a halálát követően is szívesen bolondozik veled. Édesanyád irányított, és korlátozott az életed során, a fizikai testét elhagyván sem változik e tekintetben. Nagymamád ugyanakkor segítőkész, szeretetteljes, gondoskodó típus volt, így amikor átléped a szellemi határokat, vélhetően ő lesz az első, aki tárt karokkal fogad fogad, segít, és támogatást nyújt neked. 

(via Amanda Linette Meder)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top