Horoszkóp

A nő, aki megmutatja, hogyan működj együtt az őrangyaloddal – interjú Lorna Byrne-nal

Az őrangyalunk tényleg mindig velünk van, és csak figyelni kellene a jelekre, hogy tudjon minket segíteni? Lorna Byrne igazán szakavatott a témában, elmeséli, hogyan működik mindez, hogyan kérhetünk jelet, és hogyan látnak minket az angyalok.

Lorna Byrne ezoterikus bestseller-szerző, új regényének megjelenése, az Angyali érintés kapcsán újra Budapestre látogatott. Lorna története révén betekintést  nyerhetünk az angyalok világába, hiszen, mint ahogy a könyveiben is leírja, őt kicsi kora óta angyalok veszik körül. Fizikai valójukban látja őket, olyan tisztán, mintha előtte állnának.

Most is vannak körülöttünk angyalok?

Igen, nagyon sokan vannak itt. Minden jelenlévő ember őrangyala itt van, és jelenleg éppen munka nélkül lévő angyalokat is látok.

A munka nélkül lévő angyalok mit csinálnak?

Ők nem kapcsolódnak kifejezetten egy emberhez, mint az őrangyalok, bárkinek segítenek, aki kéri. Például egy anyukának felrakni a babakocsit a buszra vagy egy pincérnek gond nélkül kikerülni a hirtelen akadályokat a jól megrakott tálcával.

Úgy veszem észre, hogy egyre többen kezdenek nyitni és érdeklődni a spiritualitás iránt. Például, régebben talán több embert lepett volna meg, hogy itt ülünk egy kávézóban és az angyalokról beszélgetünk.

Igen, úgy érzem, hogy egyre befogadóbbak az emberek. Akármerre járok a világban mindig nagy tömeg fogad. Nyitottabbak, főleg a fiatalok. Gyerekektől és tinédzserektől is nagyon sok levelet kapok, akik leírják, hogy mennyire sokat segít nekik a tudat, hogy van őrangyaluk. Azt mondják, ez megváltoztatta az életüket, életcélt adott nekik. Egyre többen beszámolnak személyes élményekről is, az, hogy valaki kommunikál az őrangyalával, már nem számít akkora tabunak, mint régebben.

Lorna Byrne a budapesti dedikáláson

 

Mit gondolsz, minek köszönhető ez a nyitás?

Amióta először igent mondtam az őrangyalokra, írtam róluk, és kiadták az első könyvem, világszerte bestseller lett, de nekem ehhez nem volt közöm. Úgy tudom, hogy az angyalok kifejezetten megválasztották azt az időpontot, amikor alkalmas volt kiadni ezt a könyvet. Olyan világot élünk, amikor rengeteg ember éhezik arra a megerősítésére, hogy az életünknek van értelme. És annak a megerősítése is, hogy a lélek és az őrangyalok igenis tényleg léteznek, mert ez bizonyos értelemben azt jelenti, hogy az örök élet a birtokunkban van, hiszen csak a testünk hal meg egy idő után. Már maga ez az információ is óriási erőt adott sokaknak. Ez pedig megváltoztatja az emberek életét, mert kevésbé félnek, ezáltal jobb emberekké válnak, több szeretetet tudnak adni, hajlandóvá válnak másoknak segíteni, kedvesebbek lesznek.

Ha egy mondatban kellene összefoglalnod, mi történt ezekkel az emberekkel?

Újra elkezdtek hinni. Úgy gondolom, hogy az Isten azért állította szolgálatba az angyalait, hogy segítsenek nekünk hinni önmagunkban. Hiszen te is, én is, mindnyájan fontosabbak vagyunk bármelyik angyalnál, mert lelkünk van és igazából ez az az isteni fénysugár, ami miatt örökké élünk.

Ezek szerint az őrangyalunk olyannak lát minket, amilyennek látnunk kellene magunkat.

Az egyik legcsodálatosabb ajándék, amit istentől kaptunk, az őrangyalunk. Feltétel nélkül szeret minket, egyedinek és gyönyörűnek, minden tekintetben tökéletesnek lát minket. Bármi történjen soha nem veszti el bennünk a reményt és soha nem ítélkezik felettünk, csak feltétel nélkül szeret. Ő a lelkünk kapuőre. Azt hiszem, hogy azok az emberek, akik felismerik, hogy egy ilyen ajándék kíséri őket jobb, boldogabb és sikeresebb emberré tudnak válni.

Mit tudsz mondani azoknak, akik hitetlenkednek?

A világ legszkeptikusabb embereinek is azt mondanám, hogy tégy egy próbát, mit veszíthetsz? Kérj egy jelet az őrangyalodtól!

Mik a leggyakoribb jelek?

Általában az itt-ott megjelenő tollpihék, amik akár a leglehetetlenebb helyeken is képesek feltűnni. Sok ilyen történetről számoltak be nekem. Egy fiatal hölgy elég nehéz időszakát élte, hallott a tollakról és azt mondta magában: amennyiben van őrangyalom, küldjön nekem egy tollat jelként, de ha nem kapom meg a jelet, akkor az az  állítólagos angyal készüljön arra, hogy az életem hátralévő részére megtagadom a létezését. Napokig türelmetlenül várt, végül egy újonnan vásárolt fehérnemű csomagolásában találta meg a tollat, azóta hisz az őrangyalában.

Milyen jelek vannak még?

Virágot is szoktak kérni jelként. Ilyenkor a gyerekek, a tudtukon kívül, sokszor közvetítenek. Letépnek egy kis vadvirágot és odaviszik a korábban jelet kérő felnőttnek, de az illető ezt sokszor nem veszi észre, mert valami nagyobbra vár. Fontos, hogy odafigyeljünk, és elfogadjuk a jeleket.

 

Találkoztál már olyannal, aki hozzád hasonlóan látja az angyalokat?

Még nem, de sokan számoltak be arról, hogy stresszes, nehéz időszakban egy-egy pillanatra angyalt láttak. Emlékszem egyszer egy 17 éves fiatal mondta nekem, hogy amikor autóbalesetet szenvedett, egy hatalmas angyalt látott az autó előtt, aki az óriási kezeivel megakadályozta, hogy az autó lezuhanjon a szakadékba, így élték túl.  

És a gyerekek?

A gyerekek nagyjából 3 éves korukig sokszor látják az angyalokat, de aztán legkésőbb az oviban racionális oktatásban részesülnek, megtanítják őket arra, hogy mi a „valóság” és akkor már nem látják többet az angyalokat. De ez nem akkora baj, mert elsősorban nem látni kell őket, hanem érezni, és hallgatni rájuk. Ha például azt érzed, hogy arrébb kellene tenned ezt a poharat, rakd arrébb, még akkor is, ha látszólag semmi értelme. Vagy, ha egyenesen kellene menned, de egy érzés azt mondja, fordulj jobbra, tedd meg! Ezek csak gyakorlások, hogy megszokd az őrangyallal való kommunikációt, ha ez megtörtént és kéred, akkor bármiben segíteni fog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top