Horoszkóp

5 tipp, hogyan kapcsolódj az angyalodhoz

Ezeket az egyszerű tippeket te is bármikor kipróbálhatod, amikor fel akarod venni a kapcsolatot az angyaloddal. Az angyalok gyakran tűkön ülve várják, hogy segíthessenek a problémád megoldásában. Kérd őket minél előbb és minél többször, a támogatás nem marad el.

1. Kérj világosan az angyaloktól

Angyalod mindenben segít és támogat téged. Kérheted a segítségét, amikor új munkát szeretnél találni magadnak, de akkor is, amikor szerelmi bánat gyötör, vagy boldogabb szeretnél lenni. Segít új párt találni és kilépni a legmélyebb pontról. Ahhoz, hogy az történhessen, amire valóban a lelked mélyén vágysz, a kérésedet világosan és pontosan érdemes megfogalmaznod. Ne kérj se túl nagy, sem pedig túl apró dolgot. A túlzottan sajátos, de az általános kéréseket sem tudják megfejteni. Szóval a legjobb, ha egyszerűen, lényegre törően és pontosan mondod el a kérésedet.

2. Nyisd meg a szíved

Kérésedhez nyisd meg a szíved az angyalod felé. Amikor bizonytalan vagy, amikor hiszed is, meg nem is, hogy létezik, hogy ott van melletted, amikor kételkedve teszed föl a kérdésedet, angyalod sincs könnyű helyzetben. Vélhetően teljesíti, amit szeretnél, csak nem veszed észre az angyali jeleket. Amikor megnyitod felé a szíved, a szeretetét is megérezheted, és kapcsolódni is képes lehetsz hozzá.

3. Kérj jelet az angyalodtól

Hogy megtudd, sikeresen kapcsolódtál az angyalodhoz, hogy eljutott hozzá a kérésed, könnyedén megtudhatod, ha jelet kérsz tőle. Az angyalok számokkal vagy akár tollakkal is üzenhetnek neked. Amikor rövid időn belül többször is felvillan ugyanaz a szám előtted, vagy a legváratlanabb helyen találsz madártollat, a jelben és a kapcsolatban biztos lehetsz.

angyalok kapcsolatfelvétel tippek

Így kapcsolódhatsz az angyalodhoz

4. Használd az intuíciódat

Az intuícióddal, vagy nevezheted belső hangnak is, szintén kapcsolódhatsz az angyalokhoz. Készíts elő egy fehér gyertyát, egy szép jegyzettömböt, két különböző színű tűfilcet, tollat vagy amivel szeretsz írni. Gyújts meg a gyertyát, elmondhatsz egy rövid imát is, aztán az egyik színű tollal írd le a kérdésedet. Próbáld kikapcsolni a tudatos elmét, ne várj valójában semmit, csak írd le gondolkodás nélkül, amit belül hallasz vagy a gondolatokat, amelyek belülről érkeznek. Nagyon érdekes válaszokat kaphatsz.

5. Jegyezd fel az álmokat

Az angyalok az álmokon keresztül is szívesen kapcsolódnak hozzád. Érdemes ezért tollat, papírt készítened magad mellé, hogy amikor éjszaka felébredsz, le tudd jegyezni az álmot. Ritkán fordul elő, hogy a reggeli ébredést követően is megmaradnak az emlékek, érdemes tehát minél gyorsabban leírni azokat. Az álmok fontos üzeneteket közvetítenek, így gyakran adnak választ a téged épp foglalkoztató problémákra is.

(via heal your life)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top