Horoszkóp

Mit látsz a képen? Érdekes dolgot árul el rólad

Mit látsz ezen a furcsa képen először, amikor ránézel? Választásod mindenkor a személyiségedet tükrözi vissza, döntésed ezért számtalan dolgot mondhat el rólad. Nos, mit ábrázol ez a rajz szerinted, és ezúttal vajon mit árul el rólad?

Könnyen lehet, ezen a furcsa és összetett képen egészen mást látsz, mint például a párod. Nem véletlen, hiszen más lehet az alapvető motivációtok, és a személyiségetek is jelentősen eltérhet. Az ilyen jellegű személyiségtesztek természetesen mindenkor a belső tulajdonságokra utalhatnak, olyasmit lebbenthetnek fel rólad, amiről talán nem is tudtál korábban. Hogy valóban a rád leginkább vonatkozó választ tudhasd meg, lényeges, hogy ne nézegesd túl hosszasan a rajzot. Próbáld meg a logikus elmét néhány pillanatra kikapcsolni, és csak a tudattalanra, a megérzéseidre hagyatkozni. Ami először bevillan a rajzon, az ahhoz tartozó válasz érvényes rád. Mit látsz tehát először a képen?

Ha az autót vetted észre,

elmondható rólad, hogy számodra különösen fontos érték a szabadság. A saját tempódban szereted az életedet irányítani és kormányozni, de azt sem bánod, ha te döntheted el, merre haladj az utadon. Az autó azokat a lehetőségeket szimbolizálja, amikor elmélyedsz a részletekben, és próbálod alaposan körbejárni azokat. Ez a tulajdonságod ugyanakkor veszélyeket is hordozhat, leginkább akkor, ha a saját nehéz helyzetedet próbálod megoldani. Ilyenkor ugyanis túlbonyolíthatod a problémát, és nem találod a megoldást. Miközben bámulatosan látod a legapróbb részletet is, a teljes egészet már kevésbé tudod összerakni, pedig épp az lenne a legfontosabb, hogy kívülállóként és egészben is láss rá az életedre.

Ha a távcsöves férfit láttad meg először,

rád éppen az előző személyiségtípus leírásának az ellenkezője érvényes. Vagyis hajlamos lehetsz az életed nagyobb képben látni, a részletek fölött ugyanakkor inkább elsikkadsz. Márpedig ha csak a teljes egészet veszed figyelembe, nagy a valószínűsége, hogy gyorsan átfutsz az információn ahelyett, hogy alaposan átgondolnád a lehetőségeket. Miközben valóban nagyszerű tulajdonságod, hogy képes vagy a dolgokat teljes egészükben látni, könnyen döntesz, a részletek megismerésére nem fordítasz kellő energiát és figyelmet, ezért nem biztos, hogy végül megfelelően is választasz.

Ha az A betűt vetted észre először,

elmondható rólad, hogy különösen éles a szemed és az elméd. Az A betűt ugyanis csöppet sem egyszerű elsőre kiszúrni ezen a rajzon. Szóval, ha azon kevesek közé tartozol, akik a jól elrejtett betűt vették észre először, akkor az is igaz rád, hogy a dolgokat, sokaktól eltérően, egészen más oldalukról nézed. Nagyon kreatív lehetsz, és kiváló szimatoddal mint egy nyomozó lebbented fel a fátylat a hamisságokról, és deríted ki az igazságot.

(via curious mind)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top