Horoszkóp

Melyik hamszát választod? Ezt árulja el rólad

Melyik különleges szimbólum ragadja meg a képzeletedet a leginkább? Választásod, döntésed a személyiségedet is megmutatja, ezért nagyon sokat elárulhat rólad. Milyen újdonsággal szembesülhetsz ezúttal? Mi lehet, amit a tudattalanod felfed előtted? Érdekes választ kaphatsz. Nos, melyik hamszát választottad?

Válassz egyet a gyönyörű hamsza szimbólumok közül. A hamsza tenyér formájú amulett, amely leginkább Afrikában, az arab országokban népszerű és ismert. Kedvelt szimbólum a zsidó vallásban is. Viselik ékszerekbe foglalva, de a falakra is szívesen kifüggesztik. A hamsza valójában Isten keze. Hogy mit üzen a számodra? A választásodat követően különleges dolgot tudhatsz meg. Nézd meg tehát valamennyi rajzot, és válaszd azt, amelyik a legjobban tetszik vagy valamiért magára vonja a figyelmedet.

Ha az első hamszát választottad

Nagyon melegszívű, optimista, nyitott és okos lehetsz, ha az első hamszára esett a választásod. Barátságos, természetes és kedves a személyiséged. Öntudatos, eltökélt lehetsz, ugyanakkor a szíved vajból lehet. Szereted az embereket, szívesen töltöd az időt társaságban. Szereted hallatni a hangodat. Miközben vonzó és népszerű típus vagy, előfordulhat, hogy nagyobbat mondasz, mint amit a valóság takar, a történeteket szívesen kiszínezed. Elégedettséggel tölt el, amikor másoknak segíthetsz, amikor másokat inspirálsz. Nem szereted az egyedüllétet, barátok, társak nélkül a magány elkeserít és depresszióssá tesz.

Ha a második hamszát választottad

Érzékeny, könyörületes, megértő és támogató a személyiséged, amennyiben ezt a hamszát választottad. Előbb gondolsz másokra, mint magadra. Szívesen és azonnal segítesz, tanácsokat is adsz, amikor kérik tőled. Önálló és független lélek vagy. Mélyen érzel, ezért könnyen megbánthatnak mások megjegyzései, a fájdalmat, az érzéseidet kifelé sohasem mutatod. Karizmatikus és vonzó egyéniségnek tartanak a többiek. Erős benned az alkotó, kreatív energia, kiváló az ízlésed, remekül válogatod össze a ruhatáradat, de az otthonod is harmóniát, békét sugall. A természetes dolgokat kedveled. Hajlamos lehetsz az álmodozásra, ami egy kicsit eltereli a figyelmedet a valóság sötétebb oldaláról.

Ha a harmadik hamszára esett a választásod

Ragaszkodsz a hagyományokhoz, megbízható, becsületes és kitartó típus vagy, ha a harmadik hamszát választottad. Könnyen megbízol másokban is a nélkül, hogy mélyebben megismernéd őket. Légy óvatosabb, sajnos nem mindenki annyira szavahihető, mint te. Meggondolt vagy, soha nem döntesz hirtelen, emiatt gyakran rugalmatlan lehetsz. Őszinteség jellemez, a felelősséget mindenkor vállalod. Érzékenyen érintenek a hozzád közelállók problémái, amikor csak teheted, segítesz a szeretteidnek. Jól érzed magad a barátok között, az egyedüllétet te sem viseled jól. Csak kevés barátod van, velük ugyanakkor nagyon szoros a kapcsolatod.

Ha a negyedik hamszát választottad

A legfőbb értékeid, az egyenlőség, a pártatlanság, a sportszerűség, ha a negyedik hamsza tetszik a legjobban. Kreatív és ragyogó típus vagy. Hajlamos lehetsz elrejteni a valódi érzéseidet, hogy jobb képet mutass magadról. Szívesen segítesz másoknak, leginkább bátorítást, erőt adsz. Időnként elszigeteltnek, üresnek érezheted magad, furcsa módon éppen akkor, amikor minden tökéletesnek tűnik körülötted. A kihívások éltetnek, ezért akkor ragyogsz a leginkább, akkor vagy a legboldogabb, amikor fontosnak érzed magad, amikor másoknak szükségük van rád és a tanácsaidra. 

Ha az ötödik hamszát választottad

A tekintély, az erő mindennél fontosabb lehet a számodra, ha az utolsó hamszát választottad. Független, határozott és erős akaratú vagy. Szereted kézben tartani a dolgaidat, szereted, ha magad irányíthatod az életedet. Távolságtartó és bizalmatlan lehetsz másokkal, láthatlan falat húzol magad és a többiek közé. Előfordul, hogy ködösítesz, és nem feltétlenül azt mondod, amire mások kíváncsiak. Szigorú vagy önmagaddal, nem nagyon engeded meg a lazítást, az élet örömeit. A dolgokat inkább magadban tartod, mert attól félsz, mások ítélkezni fognak fölötted. Módszeres és nagyon megfontolt vagy a munkádban, mindenkor tökéletesen teljesíted, amit elvárnak tőled.

(via the earth tribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top