Horoszkóp

Válassz egy szakrális szimbólumot. Érdekes dolgot tudhatsz meg magadról

Ezek a különleges szakrális szimbólumok abban segíthetnek, hogy megtudd, a jelen pillanatban téged érő fájdalmat vagy problémát milyen spirituális módszerrel oldhatod fel, vagy száműzheted a leghatékonyabban. Nem mellesleg az aurádat is könnyedén megtisztíthatod. Nos, melyik szimbólumot választottad?

Időnként kimerültnek, túlterheltnek érezheted magad lelkileg és fizikailag egyaránt. A problémák sötét felhőkként gyülekeznek fölötted, nem találod a kiutat, a megoldást. Ilyenkor érdemes elgondolkodnod, vajon mi okozhatja a kellemetlen érzéseket, aztán mielőbb elvágnod a gyötrődés fonalát. Ez a teszt tökéletes arra, hogy megtudhasd, milyen spirituális módszerrel oldhatod fel a jelen pillanat problémáját, és hogyan tisztíthatod meg az aurádat.

Nézd meg a rajzokat, és válassz egyet a három spirituális szimbólum közül. Ne töprengj rajta hosszasan, csak válaszd azt, amelyik először ragadja meg a figyelmedet. A kép alatt találod a válaszokat.

szakrális spirituális szimbólumok auratisztításHa az 1. szimbólumot választottad

A jelen pillanat problémáját, a benned lévő feszültséget, szorongást tökéletesen fel tudod oldani sós fürdővel. Választhatsz ehhez Himalája sót, de a relaxáló fürdősók, a holt-tengeri só pontosan ugyanennyire hatékonyak. Nemcsak a bőröd hálálja meg a fürdőzést, de a lelked is csodás módon töltődik fel és az aurád is megtisztul. A sós fürdőt heti egyszer, legalább négy héten át engedd meg magadnak.

Ha a 2. szimbólumra esett a választásod

A gyógyuláshoz vagy a problémád megoldásához Mihály arkangyal segítségét kérheted, ha a második szimbólumhoz vonzódsz a leginkább. Gyújthatsz gyertyát, imádkozhatsz, ahogy a legkényelmesebbnek érzed. Fogalmazd meg pontosan a problémádat. Például szeretnél megszabadulni a mérgező kapcsolatodtól – mindegy, hogy az családtaggal, a pároddal vagy bármelyik munkatársaddal köt össze –, ezért kéred Mihályt, vágja el a köteléket. Lásd, amint az angyal csillogó karjával elvágja a zsinórt, és felszabadít téged a kötöttségtől és a fájdalomtól. Érezd át, hogy újra szabad vagy, hogy készen állsz egy új és szeretetteljes kapcsolatra. Az aurád fényes, és szélesen terül szét a tested körvonalában. Végül köszönd meg Mihály segítségét.

Ha a 3. szimbólumot választottad

Problémád megoldásához lazulj el, hunyd le a szemed. Vehetsz néhány mély levegőt is. Képzeld el azt a valakit, akivel konfliktusod akad, vagy aki a negatív és fájó érzéseket kelti benned. Lásd a benneteket összekötő fonalat, amit hatalmas ollóval vágj, vagy égess el. Lásd azt is, ahogyan az energiák felszabadulnak, és mindketten fellélegeztek. Mindketten sokkal jobban érzitek magatokat, mert szabadok vagytok, és nem függtök többé a másiktól.

(via awakening people)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top