Horoszkóp

Ez az 5 kérdés téged is leleplez

Öt egyszerű kérdésre adott válaszból könnyedén megismerhetsz másokat. Pontosan tudhatod, mi rejtőzik legújabb ismerősöd, munkatársad, a szomszédod vagy egy szimpatikusnak tűnő partner lelkében. Ezekkel a kérdésekkel nemcsak másokról tudhatsz meg fontos dolgokat, téged is ugyanígy lelepleznek.

Nos, ha kíváncsi vagy, és tudni szeretnéd az igazságot, milyen új barátod, barátnőd valódi személyisége, vagy bárkié, akit szeretnél mélyebben megismerni, ezeket az ártatlannak tűnő kérdéseket tedd föl neki.

1. Hogyan jellemeznéd magad?

Ezzel a kérdéssel a bizonytalan személyiséget leplezheted le. Valójában nagyon sokféle választ kaphatsz. Sokan a pozitív tulajdonságaikat sorolják, mások zavarba jöhetnek. Bármit is válaszoljon új partnered, gyorsan kiderül, mennyire magabiztos típus, vagy éppenséggel mennyire bizonytalan önmagában.

2. Mit tartasz életed legnagyobb sikerének?

Ez a szintén hétköznapinak tűnő kérdés bámulatosan sokat árul el a személyiségről. Az, hogy kinek mit jelent a siker az életében, nagyon eltérő lehet. Akadnak, akik a karrierjükre a legbüszkébbek, másoknak a családjuk jelenti a legfőbb értéket. Bármilyen választ is kapj, gyorsan kiderül, mennyire számítanak új párod életében a külsőségek, illetve mennyire értékeli a belső tulajdonságokat.

kérdések önismeret személyiségjegyek

Ezek a kérdések gyorsan lelepleznek

3. Van kedvenc könyved?

A kérdésre kapott válaszból azonnal megtudhatod, új barátod olvas-e egyáltalán. Milyen témák érdeklik, vajon mennyire hasonló az ízlésetek. Az is gyorsan kiderülhet, hogy a neten böngészve olvasgat inkább, könyvet pedig alig vesz a kezébe.

4. Mi az álommelód?

Ez a kérdés szintén csalafinta. A válaszból gyorsan kiderül, új társad mennyire ambíciózus, mennyire foglalkoztatja a jövője, milyen álmokat, célokat dédelget magában. Az is lehet, humorral kerüli ki a választ, és olyan munkáról beszél, ami valójában nem is létezik. Komolyságáról, megbízhatóságáról, a céljairól sok mindent kideríthetsz.

5. Mit sajnálsz a leginkább az életedben?

Mindenkivel történik olyasmi, amit kébőbb megbán, mert hagyott például elúszni egy kiváló lehetőséget. Vajon mit tenne másként? A válaszból arra is gyorsan fény derül, ha új barátod nem ismeri be a hibáit, de az is lehetséges, hogy ismét kitér a válasz elől.

(via thinking humanity)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top