Horoszkóp

Mit látsz a képen először? Furcsaságot árul el rólad

Mit látsz a képen, amikor először megnézed? Milyen alak vagy forma rajzolódik ki előtted? Választásod igencsak furcsa és meglepő dolgot árulhat el rólad. Milyen személyiségjegyedről árulkodik ez az újabb önismereti teszt? Íme a részletek.

Vajon mit látsz ezen a furcsa képen először? Szokatlan a sötét paca, lehet, hogy elsőre azonosítani sem tudod a formákat. Tudattalanod pontosan tudja, mi az az üzenet, ami jelenleg a legfontosabb a számodra. Nem véletlen az sem, melyik részlet hívja magára a figyelmedet először. Fontos, ne nézd hosszasan a képet, és inkább csak az első megérzésedre figyelj. Az is lényeges, csak miután döntöttél, akkor görgess lejjebb a válaszokhoz.

A furcsának tűnő képen valójában két dolgot láthatsz. A nagy fekete paca egy krokodilt ábrázol, míg ha alaposabban megnézed a száját, a vizen ringatózó aprócska hajót és két emberi alakot pillanthatsz meg. Nos, mit láttál először?

Ha a krokodil alakja rajzolódott ki a szemed előtt,

elmondható rólad, hogy gyakorlatias, biztonságra törekvő személyiségtípus lehetsz. Nagy valószínűség szerint csöppet sem szereted a változásokat, de kockáztatni sem szoktál. Óvatos, megfontolt vagy, aki mindenkor a biztosra megy. Inkább negatívan látod a világot magad körül, pesszimista gondolkodás jellemző rád. Ismerd fel, sokkal könnyebb lehetne az életed, ha megpróbálnád észrevenni a pozitív dolgokat is. Próbálj meg lazítani, időnként meditálj, és vedd észre az élet szépségét. Engedd meg magadnak az örömet, a kikapcsolódást.

Ha a hajót és az embereket láttad meg először

Elmondható a személyiségedről, hogy te a káoszban is jól látod a részleteket. Semmi sem kerüli el a figyelmedet, a legkisebb apróságot is könnyedén kiszúrod. Kiváló a problémamegoldó képességed, nem mellesleg bámulatosan kreatív is lehetsz. Könnyen feltalálod magad, kerülj bármilyen helyzetbe is. Szinte mindenkor kitalálod a megoldást a problémákra, kihívást jelent, hogy átlépd az akadályokat.

(via curious mind)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top