Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legtrehányabbak

Néhány csillagjegy rendkívül igényes önmagára és a környezetére, másokról mindennek éppen az ellenkezője mondható el, ők kifejezetten igénytelenek, rendetlenek és trehányak. Nos, melyik az a négy csillagjegy, akik között a leginkább föllelhető ez a tulajdonság? A horoszkópok őket is leleplezik. Vajon te köztük vagy?

A Vízöntőnek csak a fejében van rend

A Vízöntő amennyire okos és intelligens csillagjegy, és amennyire rend van a fejében, a környezete, az otthona épp annyira rendetlen. Mondhatni, az adóját előbb befizeti, mint hogy a ruháit kimossa. A fogorvosát is mindenkor, időben felkeresi, ugyanakkor nem esik különösebben kétségbe, ha csak egyszer mossa meg a fogát naponta. Gyűlöli a takarítást. Amikor már akkora a káosz a lakásában, hogy muszáj rendet rakni és felporszívózni, inkább fizet érte, csak ne rabolja az idejét ez a szerinte teljesen fölösleges munka.

A Halak folyton kifogásokat keres

A Halak nagyon kedves és szeretetre méltó csillagjegy, de legalább ennyire trehány is. Amikor már nagyon időszerű lenne, hogy összepakoljon, rendet csináljon maga körül, milliónyi és rendkívül kreatív kifogást talál, hogy miért nincs ideje éppen a takarításra. Az is előfordul nála, hogy zuhanyzás, fürdés nélkül bújik ágyba, de az ágyneműjét sem cseréli valami gyakran. A házimunkát nem neki találták ki, pontosan így is viszonyul hozzá.

trehány rendetlen csillagjegy horoszkóp

Ezek a csillagjegyek rémesen trehányak

Az Oroszlán inkább magát nézegeti a tükörben

Az Oroszlánt túlzottan lefoglalja, hogy önmagát nézegesse a tükörben, minthogy észre vegye, a tükör annyira koszos és maszatos, hogy valójában alig lát valamit benne. Rendkívül hiú csillagjegy, azt sem látná be, hogy a tökéletesség nemcsak a külsejére és a megjelenésére értendő, de az otthona is épp úgy hozzá tartozik ehhez. Olcsóbban megúszhatná, ha a koszos holmikat rendszeresen kimosná és kivasalná, mint hogy folyton újabbakat vásárol. Persze, hogy a szekrénye mindig üres, ha a szennyesben tárolja a ruháit.

A Mérleg nem tudja, mit hova tett

A Mérleg képtelen rendet tartani maga körül. Aztán csodálkozik, hogy nem találja a kocsikulcsot, vagy épp nincs egy tányérja, amiből ehetne. A szemetest is csak akkor üríti ki, amikor már nem tud járni a pizzás dobozoktól és az ásványvizes palackoktól. Amikor ráébred, mekkora a kupi körülötte, szó szerint fáj a feje a rendrakás miatt. Megcsinálja, ha nagyon muszáj, de akkor is inkább csak azért, mert a mosatlan hegyekben áll, vagy annyi szennyest gyűjtött össze, hogy már nincs mit fölvennie.

(via thought catalog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top