Horoszkóp

Válassz egy mandalát. Különleges üzenet vár rád

Melyik mandalát választod a három közül? Különleges üzenetet tudhatsz meg. Vajon, mi az, ami számodra ebben a pillanatban a legfontosabb? Mit szeretne a tudatalattid vagy az angyalod elmondani neked? Milyen segítségre van most a leginkább szükséged? Választásodból kiderül.

Válassz egyet a három gyönyörű mandala közül. Választásod a jelenlegi élethelyzetedre utalhat. Könnyen lehet, segítségre, tisztulásra van épp szükséged. Mi az, amivel a leginkább segíthetsz magadon? A mandalák üzenetéből megtudhatod. Ezúttal is lényeges, hogy ne nézd túl hosszasan a rajzokat. Figyelj inkább a belső hangra, amely megsúgja a legjobb választást. A kép alatt találod a neked szóló üzenetet.

mandala személyiségteszt spirituális üzenetHa az első mandalát választottad

Választásod szerint éppen itt az ideje, hogy energiával töltsd fel a lelked, az elméd és a tested. Mostanában kimerült, enervált vagy kedvetlen lehetsz. Éppen ezért számodra ideális megoldást jelenthet egy finom és gyógyító, energetizáló masszázs, de kipróbálhatod a reikit vagy az akupunktúrát is. A spirituális gyógymódok közül választhatod azt, amelyiket a hozzád legközelebb állónak érzel, amelyikkel le tudod a stresszt vezetni. Érdemes mindenképpen olyan szakembert fölkeresned, akiben megbízol, egyelőre ugyanis még nem vagy olyan állapotban, hogy önmagadat gyógyíthasd. 

Ha a második mandalára esett a választásod

Tudatalattid szerint nagyon erős negatív energiák vesznek körül, amelyektől ideje megszabadulnod az egészséged érdekében. Ezeket a lehúzó energiákat okozhatja a párod vagy olyan munkatárs, szomszéd, esetleg családtag, akivel nem találod a közös hangot. Ha kéred, Mihály arkangyal a segítségedre siet. Érdemes gyertyát gyújtanod, és kérned az agyaltól, vágja el a mérgező kapcsolatok láthatatlan zsinórját. A felszabadító érzést magad is tapasztalhatod majd. Lényeges, hogy megnyisd a szívcsakrádat, és magadba engedd a feltétel nélküli szeretet energiáját.

Ha a harmadik mandalát választottad

A mandala üzenete szerint szükséged lehet mostanában az angyali támogatásra, segítségre. Mihály arkangyal téged is támogat. Kérd az angyalt, és különleges kardjával elvágja azokat a negatív energiákat, amelyek elszívják tőled az életerőt. Segít megtisztítani az elmét, a testet és a lelket, hogy ismét önmagadra találhass, nyugalomra, harmóniára lelj. Talán olyasmihez ragaszkodsz még, amit már el kellett volna engedned. Lépj túl mindazon, ami csak hátráltat és visszahúz, Mihály arkangyal ebben adhat egy kis extratámogatást. Érdemes élned a lehetőséggel.

(via gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top