Horoszkóp

4 jel, hogy nyitva van a harmadik szem csakrád

A harmadik szem csakra sorrendben a hatodik, és a homlokod közepén, a szemöldök vonalában helyezkedik el. Akadnak, akiknek már gyermekkoruk óta nyitva lehet ez a csakrájuk, a többségnek ugyanakkor hosszú ideig blokkolva marad. Vajon a te harmadik szem csakrád aktiválódott már? Ezekből az árulkodó jelekből megtudhatod.

A harmadik szem csakra a tudatosság, a belső bölcsesség spirituális szimbóluma is. A keleti filozófiák szerint a csakrák léteznek, a test energetikai pontjai. Így amikor megfelelően működnek, a test, a szellem és a lélek is egészséges. A harmadik szem csakrája nincs nyitva mindenkinek, mert ahhoz a mindennapihoz képest eltérő szemléletmód is szükséges. Rendszeresen meditációval, spirituális gondolkodással feloldhatod a hatodik csakra blokkják. Honnan tudhatod, hogy mindez sikerült? Milyen jelek utalnak, hogy nyitva van a harmadik szem csakrád? Ezek a legjellemzőbbek.

1. Tompa érzés a szemöldök környékén

Amikor finoman megérinted a homlokod közepén, a szemöldök fölött picivel található pontot, furcsa érzésed támad. Melegséget, bizsergést is érezhetsz, de az is lehetséges, picit duzzadtnak tűnik ezen a ponton a homlokod. Ezek a jelek bizonyítják, nyitva van a harmadik szem csakrád.

2. Látod a jövőt

Nem feltétlenül szó szerint látod a jövőt, de akár képek is felvillanhatnak előtted. Különös álmaid lehetnek, amelyekre az ébredést követően is erősen emlékszel, majd néhány nappal később az álom valóra válik. Előre megérezhetsz olyan dolgokat, amelyek később szintén megtörténnek veled vagy a körülötted élőkkel.

harmadik szem csakra nyitva aktív

Ezekből a jelekből tudhatod, nyitva van a harmadik szem csakrád

3. Érzékenyebbé válhatsz a fényre

Amikor a hatodik csakra pontjára irányítod a figyelmedet, elképzeled, hogy az aktiválódik, előbb-utóbb valóban oldod a blokkot. Amikor a harmadik szem csakrák kinyílik, a megszokotthoz képest érzékenyebben reagálhat szemed a fényre. Színesebbnek, fényesebbnek láthatod a környezetet, és mások aurája is felvillanhat előtted. Az is feltűnhet, jóval tudatosabb és nyugodtabb vagy, mint általában. Odafigyelsz önmagadra, de mások problémáit is előbb veszed észre.

4. Egyre több változást tapasztalsz

Hogy nyitva van a harmadik szem csakrád, annak igencsak fontos jelzése, amikor pozitív irányban változik az életed, és változik a személyiséged is. Ezek olyan változások, amire talán már hosszabb ideje készültél és vágytál. Fokozatosan megvalósul az életedben mindaz, amit el akartál érni, vagy célul tűztél ki. Türelmesebbé válsz, és az önzőség sem jellemző többé rád.

(via gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top