Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy nem tud szeretni

Ezek a csillagjegyek nem tudnak szeretni. Pontosabban, ez így, ebben a formában nem teljesen igaz rájuk. Nehezen mutatják ki és nehezen élik meg az érzéseket. Szerelmesek sem lesznek egykönnyen. Ha párod is ezen csillagjegyek valamelyikében született, akkor könnyen lehet, úgy tűnhet, hogy nem szeret eléggé. Hogy melyek azok a csillagjegyek, akik a legkevésbé érzelmesek, akik számára a szerelem óriási próbatételt jelent? Íme, ők négyen.

A Vízöntő szeretne szerelmes lenni

A Vízöntő számára a szerelem gondolata bizsergető, és nagyon is tetszik neki, csak épp, amikor éreznie kellene, nem tudja, mégis hogyan tegye. Valójában még csodálja is azokat, akik könnyedén szerelembe esnek. A boldog és szerelmes párok látványa inspirálják őt, sőt még a fantáziájában is elképzeli, milyen lehet a romantika. Aztán a fantázia fantázia marad csupán, a valóságban a Vízöntő ugyanis képtelen és talán alkalmatlan is a romantikára. Nagyon mélyek az érzései, de csöppet sem érzelgős. A romantikus filmekből kölcsönöz időnként néhány romantikus szófordulatot, ami aztán az ő szájából inkább viccnek hangzik, mint valódi érzelmeknek. Nem tehet róla, vonzó, bájos, kedves természetű, optimista, nyitott és intelligens csillagjegy, de az érzelmekkel nem tud mit kezdeni.

A Szűz akarja a szerelmet, de…

A Szűz racionális, gyakorlatias, rendkívül jó a problémamegoldó képessége – legalábbis addig, amíg a munkáját végzi. Az érzelmek terén már ő is inkább elveszett típusnak tűnhet. Nagyon szeretne szerelembe esni, senkire nem hallgat, úgy hiszi, még ezt is sokkal jobban tudja a többieknél. Aztán mégis úgy érzi, neki nincs szerencséje a szerelemben. A legnagyobb problémája a bizalommal van, ugyanis erősen hiányzik belőle ez a képesség. A gondját még jobban nehezíti az igen magasra helyezett elvárásaival. Inkább egyedül marad, semhogy kompromisszumokat kössön. A Szűz szereti a függetlenséget, az önállóságot, éppen ezért hűvösnek tűnhet. Párja azt gondolhatja, nem is szereti őt eléggé. A Szűznek ugyanakkor nagyon is tetszik, ha párja rajong érte. Persze csak módjával, mert szerinte a jóból is megárthat a sok.

Ezek a csillagjegyek nagyon nehezen szeretnek

A Bak fél az érzéseitől

A Bak gyakran úgy viselkedik, mint aki tudatosan kerüli a szerelmet, pedig valójában szeret szerelmesnek lenni. Gondja hasonló a Szűzéhez, a bizalom neki sem az erőssége. Folyton kételkedik párja érzéseiben, képtelen elhinni, még ha valóban és tiszta szívvel szereti is. Az ugyanakkor erősen legyezgeti a lelkét, amikor párja megpróbálja meggyőzni a szeretetéről, elhalmozza az érzésekkel, a megszokotthoz képest is figyelmesebb vele. A Bak visszafogott és hűvös típus, igazság szerint nagyon nehéz kimutatnia az érzéseit. Ő is szeret, csak ő is a maga módján teszi. Nagyon sokat dolgozik, valójában a munka mindenkor elsőbbséget élvez a számára. Kétségtelen, hogy családcentrikus típus, párra, gyerekekre vágyik, akikről aztán gondoskodhat, leginkább anyagi értelemben. Az is biztos, hogy akiben társra talál, akibe beleszeret, azt nem hagyja el. Csak legyen, aki képes ezt kivárni.

Az Ikrek a szerelem mellett a szabadságra is vágyik

Az Ikrek meglehetősen bonyolult léleknek tűnhet. Kedves, szórakoztató, vidám és optimista, az egyik oldaláról mindenképpen. A másik oldala meg mindennek pontosan az ellentéte. Az egyik fele vágyik a szerelemre, a másik a szabadságához ragaszkodik. A lelke mélyén attól retteg, hogy a szerelem fájdalmat okoz majd, hogy biztosan csalódik, mert szerelme mégsem egészen olyan, mint gondolta. Az Ikrek is okos, pontosan tudja, a szerelem mindennél boldogítóbb érzés, aztán mégsem képes teljes szívét és lelkét a kapcsolatba tenni. Retteg az unalomtól is, hogy leköti magát, aztán az élete egyhangúságba fullad. A legnagyobb problémája az, hogy amikor párkapcsolatban, szerelemben él, a szabadságra vágyik, amikor pedig független és szabad szingliként tengeti a napjait, a szerelem után vágyakozik.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top