nlc.hu
Horoszkóp

A jövődről árulkodik ez a kép

A jövődről árulkodik, amit először meglátsz a képen

Vajon mit veszel észre először ezen a különös rajzon? Mi az, ami teljes valójában rajzolódik ki a szemed előtt? Amit először látsz, az a személyiségedről, a választásodról is árulkodik, nem beszélve arról, hogy valami egészen bizsergető dolgot tudhatsz meg a jövődről. Hogy pontosan mi az? Ebből az izgalmas tesztből kiderül.

Ezen az egyetlen rajzon több mindent is észre vehetsz. Sőt azt sem mindegy, nőként vagy férfiként nézed a személyiségtesztet. Nem szeretnénk befolyásolni, hiszen azzal a tesztet tennénk tönkre. Csupán nézd meg a különös és igencsak becsapós rajzot, aztán pedig olvasd el a rád érvényes leírást. Az biztos, bármit is láss elsőre, különleges dolgot tudhatsz meg ezúttal elsősorban a jövődről. Nos, mit látsz a képen? Lényeges, ne nézegesd túl hosszan, ami először kirajzolódik, az jellemző rád a jelen pillanatban a leginkább.

személyiségteszt önismeret rajz férfi nőNos, annyit máris elárulhatunk, az optikai illúziónak is beillő rajzon egy ölelkező párt láthatsz. Csak nem mindegy, hogy elsőre a nőt vagy a férfit pillantottad meg. Sőt, az sem mindegy, hogy nőként vagy férfiként melyik figura villant fel a szemed előtt. Jöhetnek a részletek?

Ha nőként a férfi arcát, alakját vetted észre először

Nos, ebben az esetben elmondható rólad, hogy erős szexuális energiákkal rendelkezel. Az is előfordulhat, a lelked legmélyén érzéki és romantikus partnerre vágysz. Bizony könnyen lehet, a vágyad beteljesülhet, mert a szerelem előbb lép az életedbe, mint azt remélnéd. Ha párban élsz, a kapcsolat erősödhet közöttetek, partnered igazán közel áll a lelkedhez.

Ha férfiként nézed a rajzot, és a férfi rajzolódott ki először

Könnyen lehet, új ismeretségeket kötsz, új barátot ismerhetsz meg, vagy a munkádhoz, esetleg a sporthoz kapcsolódóan találkozhatsz valakivel, aki komoly lehetőséget jelenthet számodra. Természetesen az illető férfi lesz, aki fontos szerepet tölthet be hamarosan az életedben.

Ha nőként a női arcot pillantottad meg a rajzon először

Ebben az esetben elmondható rólad, hogy remekül érzed magad a bőrödben. Nőies és vonzó vagy, pozitív a kisugárzásod, szereted és elfogadod magad. Csak így tovább, a legjobb úton haladsz a sikered felé.

Ha férfiként a női arcot vetted észre először

Könnyen lehetséges, olyan társra vágysz, olyan párt keresel, akivel megoszthatod az életedet. Lényeges, hogy ne légy túl szigorú önmagaddal, adj magadnak időt a találkozásra. Érdemes minél többet kimozdulnod otthonról, hiszen a barátok között is rátalálhatsz az igaz szerelemre.

(via higher perspective)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top