Horoszkóp

Melyik kagylót választod? Ezt fedi fel rólad

Melyik kagylót választod a három közül? Választásod olyan belső képességedre, tulajdonságra világít rá, amiről könnyen lehet, eddig nem is tudtál. Vajon milyen rejtett jellemvonásod, képességed van, amit nem használsz az életedben? Izgalmas önismereti játék következik. Felkészültél?

Szinte biztosra vehető, hogy benned is rejtőzik legalább egy olyan belső képesség vagy tulajdonság, amiről eddig fogalmad sem volt. Ez egy olyan személyiségjegy vagy jellemvonás lehet, amit eddig nem használtál, pedig megkönnyíthetted volna az életedet. Most íme, itt a lehetőség, hogy felfedezz magadban valami különlegeset és érdekeset. Csak válassz egyet a három kagyló közül. Engedd meg magadnak, hogy a válasz a tudattalanból érkezhessen. Nézd meg a kagylókat és amelyik elsőre megragadja a figyelmedet, az ahhoz tartozó üzenetet olvasd el.

Ha az 1. kagylót választottad,

intuitívabb lehetsz, mint eddig gondoltad volna. A megérzésed, az intuíciód remekül működik, csak éppen nem hallgatsz rá, nem bízol a belső hangokban és vélhetően önmagadban sem eléggé. A legtöbbször ott vannak benned a válaszok, a tanácsok, mégis inkább mások segítségét kéred. Tudatalattid azt üzeni, próbálj figyelni a megérzésekre, próbáld meg követni azokat. Az álmokon keresztül is kaphatsz üzeneteket, érdemes tehát ezentúl az álmaidat is jegyzetelni.

Ha a 2. kagylót választottad,

született vezetői képességekkel rendelkezel. Sokkal erősebben hatsz másokra, mint hinnéd, és sokan hallgatnak rád, útmutatást, bölcs javaslatokat várnak tőled. Eljött az idő, hogy magabiztosan haladj előre, és használd a benned szunnyadó képességet. Önbizalmaddal, a saját példáddal inspirálhatsz, segíthetsz másokat, hogy ők is mielőbb a saját útjukra léphessenek.

Ha a 3. kagylót választottad,

a tudattalanod szerint azzal teszed magadnak a legjobbat, ha újabb és újabb képességeket, ismereteket szerzel. Az elméd akkor a leghatékonyabb, amikor valami új dolgot tanulsz. Még csak iskolába sem szükséges beiratkoznod, egyedül, a saját ütemedben haladva is tanulhatsz, fejlődhetsz például online tanfolyamot elvégezve. Amikor új kihívásokkal nézel szembe, akkor érzed magad a legjobban. Ne ragadj bele a megszokásba, a rutinba, mert azzal minden lelkesedésedet elveszíted.

(via awaking people)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top