Horoszkóp

Ez a szerencseköved a horoszkóp szerint

Horoszkópodban a Hold helyzete mutatja meg, melyik szerencsekő illik hozzád, és így melyik kő energiája segít téged a leginkább. A Hold helyzete nem feltétlenül ugyanaz, mint a Nap állása szerinti csillagjegyed. Születésed időpontjában, amelyik csillagjegyben tartózkodott éppen a Hold, ezúttal az a meghatározás érvényes rád. A Hold gyorsan mozgó planéta, nagyjából 2-3 naponként vált jegyet. Segítünk kiszámolni a Hold születésedkori helyzetét is. Nos, melyik drágakövet érdemes minél többet viselned? A horoszkópból erre is fény derül.

A Kos Hold

Amennyiben a Hold születésedkor a Kos jegyében tartózkodott, a szerencseköved a vörös korall drágakő. A Kos csillagjegyet a Mars bolygó uralja, ezért energiával, bátorsággal és lelkesedéssel tölt fel téged. Viseld ez a drágakövet ékszerbe foglalva, nyakláncként, és a vágyott siker nem marad el.

horoszkóp szerencsekő drágakő kos skorpió csillagjegyA Bika Hold

A Bika csillagjegyben tartózkodó Hold drágaköve a gyémánt. A Bika imádja a luxust, a szépséget, ami nem véletlen, hiszen a csillagjegy uralkodó bolygója a Vénusz. Már egy egészen pici kő hozzásegít az egészséghez és a bőséghez.

szerencsekő horoszkóp gyémánt bika mérleg csillagjegyAz Ikrek Hold

Az Ikrek Holdhoz tartozó drágakő a smaragd. A csillagjegy uralkodó bolygója a Merkúr, amely a tiszta és érthető beszédet, a logikus gondolkodást segíti. Viseld az apró smaragdot, amely mindenkor segít a megfelelő kommunikációs technikákban.

szerencsekő smaragd horoszkóp ikrek szűzA Rák Hold

A Rák jegy planétája a Hold. A legérzékenyebb csillagjegynek és a Rák Holdban születetteknek az igazgyöngy energiája segít. A gyöngyöt viselheted fülbevalóban, nyakláncként, karkötőként, ami az érzelmek átadásában és irányításában segít.

szerencsekő gyöngy horoszkóp rák csillagjegy holdAz Oroszlán Hold

Az Oroszlán Hold szerencseköve a vörös rubint. Csöppet sem véletlen, hiszen ez a tüzes csillagjegy erős, határozott, független típus, aki imádja a csillogást. Drágaköved abban segít, hogy kihozhasd önmagadból a legtöbbet, a legjobbat.

drágakő rubint horoszkóp oroszlán csillagjegyA Szűz Hold

A Szűz szintén a Merkúr bolygó uralma alatt áll, ezért az Ikrek mellett a Szűz Holdhoz is a gyönyörű smaragd tartozik. A szerencsekő a szellemi energiák feltöltésében, a logikus gondolkodásban és természetesen a hibátlan kommunikációban segít.

szerencsekő smaragd horoszkóp ikrek szűzA Mérleg Hold

A Mérleget a Bikával együtt a Vénusz bolygó uralja. A Mérleg Holdban születettek számára is nagyon fontos a szépség, a harmónia, a párkapcsolat. A Mérleg Hold szerencseköve azonos a Bikáéval, így téged is a gyémánt segít céljaid elérésében a leginkább.

szerencsekő horoszkóp gyémánt bika mérleg csillagjegyA Skorpió Hold

A Skorpió csillagjegyet is a Mars uralja, éppúgy, mint a Kost. Nem véletlen ezért, hogy a Skorpió Hold szerencseköve szintén a vörös korall drágakő. Szenvedéllyel, elszántsággal, sikerrel tölt fel a szerencseköved, a céljaidat tűzön-vízen át képes leszel megvalósítani.

horoszkóp szerencsekő drágakő kos skorpió csillagjegyA Nyilas Hold

A Nyilas Hold számára ideális szerencsekő a jótékony hatású sárga zafír. A csillagjegy uralkodó bolygója éppen a napokban vált jegyet, nem mindennapi égi eseményt hozva. Szerencseköved hozzásegít az erkölcshöz, az igazsághoz.

szerencsekő horoszkóp nyilas csillagjegyA Bak Hold

A Bak csillagjegy uralkodó bolygója a Szaturnusz, így ez a csillagjegy szabálykövető és nagyon szívós, kitartó, soha nem adja fel a céljait. A Bak Hold szerencseköve a kék zafír, amely amellett, hogy biztonságot, kiegyensúlyozottságot ad a számodra, azt érezteti veled, hogy hegyeket lennél képes elmozdítani.

szerencsekő horoszkóp zafír bak vízöntő csillagjegyA Vízöntő Hold

A Vízöntő uralkodó bolygója szintén a Szaturnusz, az Uránusz mellett. Így a Vízöntő Hold is szabálykövető, de legalábbis erre tanít téged folyamatosan az élet. Viseld minél többet te is a kék zafírt, és a sikert tartósan érezheted az életedben.

szerencsekő horoszkóp zafír bak vízöntő csillagjegyA Halak Hold

A Halak szintén vizes csillagjegy. A Neptun mellett, a Nyilashoz hasonlóan, a Jupiter bolygó uralja. Így a Halak Hold számára is rendkívüli fontossággal bír az igazság és az erkölcs. A benned szunnyadó kreativitást könnyedén a felszínre hozhatod a sárga zafír viselésével.

szerencsekő horoszkóp nyilas halak csillagjegy

Nem tudod, melyik jegyben tartózkodott a Hold a születésedkor? Számold ki egyszerűen a Hold-kalkulátor segítségével! A táblázatba írd be a születésed napját, a hónapot, az évet, az órát és a percet, majd azt, hogy délelőtt (am) vagy délután (pm) születtél, végül add meg a születési helyet (East Europe Zone).

(via AstroSpeak)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top