Horoszkóp

5 jel, hogy igazi egyéniség vagy

Ki ne szeretne más lenni, mint az átlag. Különleges és igazi egyéniség, aki senkihez sem hasonlítható. Ha ezeket a jeleket tapasztalod magadon, személyiséged minden bizonnyal eltér az átlagostól. Sőt, könnyen előfordulhat, azon kevesek közé tartozol, akiket a többség titkon nagyon is irigyel. Vajon milyen tulajdonságaidban különbözöl másoktól? Íme, az izgalmas részletek.

Tapasztaltad már egyszer is, hogy nem igazán találod a megfelelő szavakat, vagy nem igazán tudod a körülötted lévő embereket kezelni? Ugyanis ha eltérsz az átlagtól, ha másként tekintesz a világra, mint a többség, akkor ők sem igazán találják a közös pontot veled. Az eredeti és hiteles emberek épp arról ismertek, hogy mások, mint a többiek. Az is előfordulhat, titokban többen is féltékenyen, irigyen tekintenek rád. Vajon mégis miért? Íme a leggyakoribb jelek, hogy valódi egyéniség lehetsz.

1. Nincsenek benned félelmek

A legtöbb ember szinte folyamatosan retteg valamitől. Félhetnek másoktól, a hibázás lehetőségétől, a jövőjüktől, a bizonytalanságtól – és még hosszasan lehetne sorolni, mi mindentől. Téged azért irigyelhetnek, mert pontosan tudod, a félelem csak egy út, egy másik lehetőség a fejlődésre, a tanulásra, a legjobb esély, hogy kilépj a biztonságból, a komfortzónából. A félelem érzése arra sarkall, hogy még jobb légy, még többet hozhass ki magadból.

2. Képes vagy figyelmesen hallgatni

Csak figyelmesen hallgatsz, és tanulsz mások történeteiből. Nem akarsz semmit sem hozzáfűzni a mondandóhoz, tanácsokat sem adsz kéretlenül. Baráti társaságban sem te vagy a hangadó, inkább visszafogottan figyelsz, hogy mélyebben ismerhesd meg a többieket.

jelek egyéniség önismeret

5 jel, hogy te is igazi egyéniség vagy

3. Könnyen kiszűröd a hazugságot

Könnyen és egyszerűen kiszűröd a hazug vagy hamis embereket, így téged nem könnyű becsapni. Használod a megérzéseidet, így pontosan tudod, kiben bízhatsz meg, és ki az, akit jobb, ha messze elkerülsz. A környezetedben biztosan nincsenek szélhámos emberek, mert a közeledbe sem engeded őket. Azoknak a társaságát keresed, akikkel jól érzed magad, akikkel hasonlóan gondolkozol és érzel.

4. Nem akarsz kitűnni

A valódi egyéniségnek nincs szüksége rá, hogy folyamatosan felhívja magára mások figyelmét. Nincs arra sem szükséged, hogy visszaigazolást vagy elismerést kapj másoktól. Tisztában vagy a saját értékeiddel, tudod, milyen erősségeid és milyen gyengeségeid vannak. Elfogadod önmagad olyannak, amilyen vagy kívül és belül egyaránt.

5. Belátod a hibáidat

Mindig felismered, amikor hibázol, a hibákból pedig tanulsz és fejlődsz. Vállalod a felelősséget, nem hárítasz, és sosem mutogatsz másokra. Nem félsz hibázni sem, mert tudod, az egy újabb lehetőség a tapasztalatgyűjtésre. Önállóságoddal, a függetlenségeddel erősen inspirálhatsz másokat.

(via hack spirit)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top