Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Szabadulj meg a bűntudattól!

A bűntudatod az, amire most egyáltalán nincs szükséged. Gondolj bele: milyen sok mindent pont a bűntudatod miatt nem engedsz meg magadnak. Közben pedig – spirituális értelemben – egyáltalán nem vagy bűnös, és nincs semmi okod arra, hogy a szereteten és elfogadáson kívül mást érezz magad iránt. A hétvégén könnyen megbocsáthatsz magadnak, és közelebb kerülhetsz az önszeretet gyógyító állapotához.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Végre vedd észre, hogy mire van szüksége a szerelmednek. Végre merd meghozni azt a döntést, hogy kiállsz az érzéseid mellett, és legyél elég bátor ahhoz, hogy a szeretetet válaszd a félelmeid helyett. Legyél elég merész ahhoz, hogy új fejezetet kezdj a szeretet és a boldogság nevében.

Bőség: Egyszer minden jól megszokott rendszer felborul. Lehet, hogy eddig remekül működött minden a munkahelyeden, de úgy tűnik, hogy most nagy átalakulások kezdődnek. Ne állj ellent ezeknek az átalakulásoknak, inkább állj az élükre.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A párod szereti hallani a hangodat. Talán nem is tudod, milyen nagyon megnyugtatja őt az, hogy beszélsz hozzá, hogy beszélsz arról, amit gondolsz a világról. De néha  csendnek is örül. A hétvége legnagyobb kihívása pontosan az, hogy megtaláld a csend és a beszéd tökéletes egyensúlyát.

Bőség: Mindig van egy jó tanácsod másoknak, de közben nem veszed észre, hogy te magad is tanácsra szorulsz. A legjobb tanács amit kaphatsz az az, hogy ne vedd olyan komolyan a dolgokat. Hidd el, ha egy kicsit lazább leszel, könnyedén észreveszed a lehetőségeket is.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem:  Ez a hétvége a felszabadultságról, a lazításról szól. Azt hiszed, hogy most nem engedheted meg magadnak, hogy boldog legyél, azt hiszed, hogy csak akkor szabad boldognak lenni, ha megoldottál egy helyzetet. De ez fordítva van: ha most mersz boldog lenni, ez a helyzet megoldódik majd.

Bőség: Azt hiszed, hogy a világot a pénz mozgatja? Lehet, hogy eddig ezt élted meg a valóságodnak, a hétvégén azonban rájössz arra, hogy a pénzt a szeretet mozgatja. Azaz a világot is a szeretet mozgatja – még ha néha a pénzen keresztül is teszi ezt meg.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Hajlamos vagy arra, hogy a fontos döntéseket a szerelmedre bízd. Azokat a döntéseket is, amelyek valójában az ő életét nem is érintik. Itt az ideje annak, hogy a kezedbe vedd az irányítást, és te hozd meg azokat a döntéseket, amelyeket eddig a szerelmedtől vártál el.

Bőség: Fontos, hogy értsd: nem teszel semmi rosszat azzal, ha a pénzt választod. Most kért döntési lehetőséged van, és valamiért nem akarod megengedni magadnak, hogy a kényelmesebbet válaszd, azt, a megoldást ahol több pénzed lesz, és ahol nem kell annyit szenvedned.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Olyan sokféleképpen megfogalmaztad már azt, hogy mire van szükséged, és azt is pontosan tudod, hogy mit kell tenned azért, hogy ezt megkapd. Eljött az ideje annak, hogy végre szeretettel érvényesítsd az érdekeidet, és szeretettel gondolj arra, hogy milyen kapcsolatot szeretnél a szerelmeddel.

Bőség: Nem kell pontosan értened, hogy hogyan működik a teremtő energiád. Bőven elég lenne, ha azt értenéd, hogy ha használod, akkor annak eredménye van. Most fordítsd arra a tudatos teremtő energiáidat, hogy megteremtsd a szakmai sikereket, amelyekre olyan nagyon vágysz.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Az élet tele van lehetőségekkel arra, hogy szeretetteli emberekkel vedd körül magad, és hogy olyan embereket válassz magad mellé, akik tökéletesen kiegészítenek téged, és akikkel minden percben boldognak érzed magad. Talán ezt túl mesebeli gondolatnak találod, de nem baj, a hétvégén a mesék gyakorlattá válnak.

Bőség: El kellene végre felejtened azt, hogy tartozol valakinek. Úgy értem, azt hiszed, hogy valaki felé kötelességeid, tartozásod áll fent. Ezt a tartozást azonban százszor visszafizetted már. Nem kellene hagynod, hogy a bűntudatoddal még több pénzt vagy munkát szedjenek ki belőled.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ha másokat akarsz másolni, ha mások szerelmi boldogságát veszed alapul, akkor több szempontból is nehéz helyzetbe kerülhetsz. Könnyen lehet, hogy az, amit másolni akarsz valójában nem is olyan, amilyennek látszik. Mások másolása helyett, most arra figyelj, ami nektek jó.

Bőség: Még te magad sem vagy tisztában azzal, hogy hogyan tudsz megoldani egy pénzügyi helyzetet, de mindenki tőled várja a megoldást? Akkor jó hírem van: a megoldást azonnal megtalálnád. ha nem éreznéd ezt a nyomást. Most arra koncentrálj, hogy máskor is milyen könnyen megtalálod a megoldásokat.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A párod arra vár, hogy kimondj egy szót vagy egy mondatot. Te pedig valamiért képtelen vagy arra, hogy megtedd ezt. Valamiért képtelen vagy arra, hogy azt mondd, amit hallani szeretne, és amit te is mondani szeretnél. A hétvégén lépd át ezt a kommunikációs gátat, és kezdj beszélni!

Bőség: Vedd észre a világban lévő rejtett összefüggéseket. Vedd észre, hogy már milyen sok mindent megtettél azért, hogy jól élhess. Nagyon sokat segítettél valakinek – még ha csak szóban is –, és ez a segítség teremtette meg azt a bőséget amelyet most megtapasztalhatsz végre.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Úgy éred, hogy rengeteggel tartozol a szerelmednek, és mindenáron próbálod törleszteni ezt a tartozásodat. Vedd észre, hogy mindketten pontosan ugyanannyit tettetek hozzá a kapcsolatotokhoz, a boldogságotokhoz és mindketten pontosan ugyanazt kockáztattátok.

Bőség: Fogadd el a felkínálkozó lehetőségeket, amelyek a hétvégén és a jövő hét elején is csőstül jönnek eléd. Fogadd el azt a lehetőséget, amelyről eleinte nem tudod megítélni, hogy hova vezet. Ne felejtsd el, hogy egyszerre elég egy lépést látnod, és nem kell a teljes utat ismerned.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Érzed, hogy a szerelmi életedben egy felfelé emelkedő spirálba kerültél, mintha most minden egyre jobb és jobb lenne attól függetlenül, hogy mi történik körülötted. Fontos, hogy tudd, és érezd: ezek a folyamatok valóban a szeretet megélése és a boldogság felé vezetnek téged.

Bőség: Sokkal kevesebbet kellene beszélned a pénzről és a pénzügyekről a hétvégén. A sok beszéd ugyanis a gondolkodás rovására megy. Most sokkal többet kellene gondolkodnod, és sokkal mélyebb belső csendre van szükséged ahhoz, hogy meghalld a lelked szavát.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nem mindig vagy meggyőződve arról, hogy jól választottál társat magadnak. Vagy nem vagy benne biztos, hogy a magány választása volt a jó döntés. A hétvégén érdemes átgondolnod a párkapcsolati döntéseidet, és érdemes ránézned arra, hogy milyen döntések vezettek a mostani helyzethez.

Bőség: Valójában az lenne a legjobb, ha tudatosítanád magadban: sokkal jobb szakember vagy, mint azt sokan gondolják. Megteheted azt, hogy büszke vagy a teljesítményedre és büszke vagy a tudásodra. Nincs okod arra, hogy szégyenkezz, és nincs okod arra, hogy elbújj más szakmabeliek elől.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Az öngyötrés nagymestere vagy, és nemcsak a szerelem témájában. Egészen hosszú listád van arról, hogy kit mivel bántottál, és mit hogyan rontottál el. Itt az ideje annak, hogy elkezdd ezt a listát feloldani a szeretetben és a megbocsátásban. Bocsáss meg magadnak – mert ez a boldog párkapcsolat alapja.

Bőség: Egyszerűen csak el kellene hinned, hogy meg lehet élni abból, amit szenvedéllyel és szeretettel csinálsz. Egyszerűen csak el kellene hinned, jogod van ahhoz, hogy abból élj, ami boldoggá tesz téged. Tegyél egy próbát, és most válaszd a hobbidat a kötelezettségek helyett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top