Horoszkóp

Ezek a gyertyák különleges dolgot árulnak el rólad

Választásaid nagyon sok mindent elárulnak a személyiségedről. Ebben az újabb izgalmas tesztben a színes gyertyák közül válaszd azt, amelyik a leginkább tetszik neked. Aztán pedig azt is megtudhatod, vajon milyen különleges dolgot árul el rólad és a lehetőségeidről a választásod.

Személyiségedről nagyon sok mindent felfed a döntésed, a választásod. Ezúttal is izgalmas önismereti játékra invitálunk. Válassz egyet a képen látható színes gyertyák közül, aztán pedig olvasd el a rád leginkább érvényes jellemzést. Lényeges, ne hezitálj túl hosszan, figyelj inkább a megérzésedre, és dönts a mellett, amelyik valamiért a leginkább tetszik neked vagy egyszerűen csak magára hívja a figyelmedet.

személyiségteszt önismeret gyertya

Ha a kék gyertyákra esett a választásod

Igazság, őszinteség és nyitottság jellemző rád, ha a kék gyertyákat választottad. Remekül kommunikálsz, és erősen inspirálsz, ösztönzöl másokat szóban és írásban egyaránt. Torokcsakrád energiája bámulatos műszer ahhoz, hogy megmutathasd magad és felszínre hozd a benned lévő kreativitást. Így amikor megfázol vagy köhögsz, jusson eszedbe, hogy megtisztítsd a torokcsakrát. Könnyen elveszítheted ugyanis a hangodat a szó szoros értelmében és átvitt értelemben is. A légúti betegségek arra is utalhatnak, hogy nem azt mondod, amit gondolsz, vagy talán többet is árulsz el másoknak, mint kellene.

Ha a piros gyertyát választottad

Szenvedélyes és romantikus típus lehetsz, ha a piros gyertyákra esett a választásod. A barátság és a párkapcsolat minden másnál fontosabb a számodra. Az érzéseid nagyon mélyek és tartósak, ezért amikor diszharmónia vagy problémák jelentkeznek a párkapcsolatodban, nagyon megszenveded ezeket az időszakokat. Próbáld meg elkerülni a káoszt, mert azt is tudnod kell, a problémák nem oldódnak meg maguktól. Tégy a harmonikus kapcsolatért. Gondold át alaposabban a pénzügyi helyzetedet, hiszen nagyon szívesen költekezel, márpedig benned a pénz hiánya is erős feszültséget gerjeszt.

Ha a sárga gyertyákat választottad

Rendkívül empatikus és segítőkész típus lehetsz, ha a sárga gyertyákat választottad. Kiválóak a megérzéseid, ezért bármikor hallgathatsz az ösztöneidre, a belső sugallatokra. Hajlamos lehetsz aggódásra, leginkább a szeretteiddel kapcsolatosan gyötörhet a kétség. Márpedig amikor elfog az aggódás, nem tudsz az intuíciódra figyelni. Bízz magadban, és bízz a szeretteidben is. A céljaidat is megvalósíthatod, hiszen kemény az akaratod, pontosan tudod, mit akarsz elérni. Amikor túl sok energiát vagy inkább akaratot fektetsz egy-egy célodba, azzal már önmagadat akadályozod. Engedd, hogy a dolgok a maguk útján haladjanak.

(via awaking people)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top