Horoszkóp

4 jel, hogy működik nálad a vonzás törvénye

A vonzás törvényéről biztosan sokat hallottál. Biztosan ki is próbáltad már. Kértél, vagy elképzelted számtalan esetben, hogy a vágyaid szerint alakulnak a dolgaid. Sikerült? Vajon milyen jelekből tudhatod, ha nálad is működik a vonzás törvénye? Ez a négy jelzés nagyon sokat segíthet a válaszban.

Amikor nagyon vágysz valamire az életedben, kitűzöl magad elé egy célt, arra összpontosítod a figyelmedet, energiát teszel a megvalósításba, akkor az esetek többségében sikerrel megvalósíthatod a vágyad. A vonzás törvénye valahogyan így működik. Energiát fektetsz a célodba, gondolsz rá, látod magad előtt, hogy elérted. Sokan úgy gondolják, mindez csupán a véletlen műve. A vonzás törvényének négy jele ugyanakkor pontosan arról árulkodik, hogy semmi sem történik véletlenül.

1. Mindenhol a vágyadat látod

Amikor valóban működik a vonzás törvénye, annak szemmel látható és érzékelhető jeleit is tapasztalhatod. Például nagyon szeretnél egy új autót, a márkát, a színt is kiválasztottad már. Aztán egyre több ilyen autó suhan el melletted az utcán. Esetleg kinyitod a kedvenc magazinodat és pontosan a vágyott autót hirdetik az egyik oldalon. Amikor szó szerint szembe jön veled a vágyad, tudhatod, a vonzás törvénye működik, a kérésed megfelelő úton halad a megvalósulás felé.

2. Izgalmas infókat hallasz

Nagyon erős visszajelzés a vonzás törvényének működésére, amikor arról hallasz, ami téged éppen foglalkoztat, amit meg szeretnél valósítani. Beülsz a kedvenc kávézódba, és a melletted lévő asztalnál a téma a vágyad. Vagy bekapcsolod a rádiót és ott is ugyanerről van szó. Az is előfordulhat, hogy segítséget kapsz a vágyad megvalósításához, de arról is csupán „véletlenül” hallasz információkat.

3. Nem tudod, miért, de boldog vagy

A pozitív érzés amikor – legalábbis szerinted – ok nélkül elönt a boldogság, a jókedv, szintén a vonzás törvényének jelzése lehet. Az univerzumból érkeznek olyan energiák, amelyektől jól érzed magad, és amelyek azt üzenik, a vágyad jó úton halad a megvalósulás felé. Lényeges, továbbra is érezd a vágyad, mert ha elveszíted az összpontosítást, a megvalósulás lelassulhat vagy véglegesen el is veszítheted azt.

4. Jól alszol

Furcsán hangzik, de a vonzás törvényének újabb jelzése, amikor mélyen és nagyon jól alszol. Gyorsan és könnyebben merülsz álomba, mint általában, az alvásod mélyebb, az álmaidra intenzívebben emlékszel. Az univerzum azt üzeni, az elméd tiszta és stresszmentes, vagyis készen állsz befogadni a vágyadat fizikai valójában is.

5. Megtörténik, amire vágysz

Amikor szívből és valóban nagyon szeretnéd megvalósítani a célodat, kellő energiát fordítasz rá, kitartó és céltudatos vagy, előbb-utóbb azt veszed észre, valóban az történik, amire gondoltál, amit el szerettél volna érni. Megtörténik a csoda. Mi más lehetne ennél erősebb jelzés a vonzás törvényének létezésére?

vonzás törvénye jelek

Ezekből a jelekből tudhatod, ha nálad is működik a vonzás törvénye

(via your positive oasis)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top