Horoszkóp

Ilyen koszorúslány lehetnél a horoszkóp szerint

Az esküvők mindenkor felemelő, megható és csodaszép események. Ha pedig téged ér a megtiszteltetés, hogy a menyasszony koszorúslánya lehetsz, az élmény csak még emlékezetesebb. Gondolkoztál már rajta, vajon milyen koszorúslány lennél? A szervező vagy inkább a bulizós? Horoszkópod máris leleplez...

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként kétségkívül te lehetnél a bulikirálynő. Persze, ne ess túlzásba, nem illik a gyönyörű menyasszony elől ellopni a show-t. A lánybúcsún, amit igazán emlékezetessé varázsolsz, kitombolhatod magad.

A Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként mindent megteszel, hogy segíts a barátnődnek megszervezni az esküvőt. Támaszkodhat rád, megbízhat benned, hiszen mindent nagyon pontosan és határidőre elintézel. Segítesz menyasszonyi ruhát választani, és még a lelkét is ápolod. Nem is találhatna nálad alkalmasabb koszorúslányt.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként a te feladatod egészen biztosan a vendégek szórakoztatása lesz. Imádsz ismerkedni és csevegni, az esküvőn a vőlegény barátaival pedig kedvedre flörtölhetsz. Aztán még az is lehet, a te kezedbe repül a menyasszonyi csokor.

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként az esküvők rajongója vagy. Imádod, hiszen annyira megható, annyira érzelmes és annyira gyönyörű. Testhez álló feladat számodra az ifjúpárt dicsérő beszéd megírása. Borítékolható, hogy szem nem marad szárazon, amikor felolvasod az esküvői gyülekezet előtt. Te is könnyekig hatódsz, a sminkedre azért figyelj, nehogy elmosódjon.

llyen koszorúslányok lennének a csillagjegyek

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként szíved szerint inkább a menyasszony lennél, mintsem a koszorúslányok egyike, hiszen az esküvőn abban a másik szerepben lehet igazán ragyogni. Viszont bevetheted magad a lakodalomban, ahol kedvedre tündökölhetsz a táncparketten.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként a nyugalom szobrát alkothatnák meg rólad. A nagy napon óriási hasznára leszel a menyasszonynak csupán azzal, hogy mellette állsz. Nemcsak a szervezésben lehetsz a segítségére, de abban is, hogy minden a tökéletesen megalkotott forgatókönyv szerint haladjon a maga rendjében. A hálát, az elismerést a buli végén mindenképpen learathatod majd.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként az esküvők megszállottja vagy, és magadban számtalanszor elképzelted már a saját bámulatosan szép esküvődet. Nálad alkalmasabb esküvőszervezőt barátnőd keresve sem találhatna, te pedig titkon a sajátod főpróbájának tekinted ezt az eseményt.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként és szingliként nem tudsz őszintén örülni barátnőd boldogságának. Inkább a háttérben megbújva iszogatsz. Persze, nem utasítottad volna vissza barátnőd felkérését, ezért vele együtt ünnepelsz, de a nagyobb szerepet ezúttal meghagyod a többieknek.

A csillagjegyek egészen másként érzik magukat a koszorúslány szerepében

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként az esküvők újabb izgalmas lehetőséget adnak a flörtölésre, az ismerkedésre. Ki nem hagynál egy ilyen lehetőséget, örömmel vállalod a koszorúslány szerepét abban reménykedve, hogy a vőlegény barátai között úgy is lesznek vonzó és sármos jelöltek.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként megtiszteltetésnek érzed a koszorúslány szerepét. Nagyon komolyan veszed, mint minden más feladatot is az életedben. Talán picit túl komolyan is. Jusson eszedbe, nem biztos, hogy mindent neked kell elintézned és megszervezned. Adj esélyt a többieknek is, mert így egy kicsit te is élvezhetnéd a legszebb pillanatokat.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként nagyon szereted a barátaidat, ennek ellenére az esküvők nem tartoznak a kedvenc bulijaid közé. Túlzottan is csöpögősnek, érzelmesnek tartod, már pedig éppen ettől borsódzik a hátad a leginkább. Képes vagy a nagy napon válási statisztikákkal és különc megjegyzésekkel borzolni a többiek kedélyét. 

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként leginkább érzelmileg támogatod a barátnődet. Együtt nevettek, de leginkább együtt sírtok. Viszont valóban nagyon jó tanácsokat adsz neki, hiszen a párkapcsolatok problámáit tökéletesen látod annak ellenére, hogy a saját életedben hatalmas bakikat követsz el.

(via I Diva)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top