Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Meglepő szerelmek várnak rád

Nem biztos, hogy pont úgy és pont ott talál rád a szerelem, ahogy és ahol azt várod. Nyílj meg arra a lehetőségre, hogy a leendő párod talán nem úgy néz ki, mint ahogyan azt elképzelted. Ha pedig párkapcsolatban élsz, akkor most érdemes elengedned az elképzeléseidet arról, hogy a párodnak mit és hogyan kellene csinálnia.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Mindig van olyan megoldás, ami segít jobbá tenni az életedet. Mindig van olyan lehetőség, amit érdemes kihasználnod. Egyszerűen csak engedd meg magadnak, hogy észrevedd: az élet sokkal több élvezetet és boldogságot kínál, mint azt eddig hitted volna.

Bőség: Túl sokat adsz, túl sokat szórod a pénzedet mostanában. A hétvégén érdemes átgondolnod, hogy csak arra költs, amire valóban van értelme.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nem minden alakul úgy, ahogyan azt elképzelted. Leet, hogy a hétvégén az a legjobb, amit tehetsz, hogy feladod azt a vágyadat, hogy te irányíthasd a helyzeteket. Most csak reagálj, és reagálj szeretettel. Adj szeretetet annak, akinek olyan nagyon szüksége van rá.

Bőség: Egy nagyobb kiadásra készülsz, és most a spórolást választod. Fontos, hogy ne érezd lemondásnak ezt a spórolást, és mindent vegyél meg, amire a gyerekeknek szükségük van.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem:  Fontos, hogy a tiéd legyen az utolsó szó. Fontos, hogy mindenképp te fejezz be egy beszélgetést. Mit szólnál ahhoz, ha ez az utolsó szó most a köszönöm lenne? Tudom, nem olyan egyszerű köszönetet mondani annak, akinek más mondanivalód is lenne. Mégis arra biztatlak, hogy mondd ezt ki.

Bőség: Úgy véled, hogy a pénz nem boldogít. Igazad van. De a hiánya sem boldogít. Épp ezért érdemes most átgondolnod a pénzügyeidet, és talán másodállást is vállalhatnál.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Kezded túlbonyolítani a dolgokat, pedig azok nagyon-nagyon egyszerűek. Szeretnek, és szeretsz. Most ezt tartsd észben, és ne akard ennél bonyolultabbá tenni a kapcsolatodat. Könnyen lehet, hogy ez a felfogás segít észrevenni, hogy a párod milyen sok segítséget ad neked.

Bőség: Nagy fába szeretnéd vágni a fejszédet, és szeretnél változtatni azon, ami a munkahelyeden vagy a munkádban történik. Ennek pedig meglesz a pénzben mérhető hatása is.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Erősítsd meg a hitedet! Erősítsd meg a hitedet abban, hogy létezik a boldog szerelem, és abban, hogy te is lehetsz boldog. Mostanában úgy tűnik, hogy sokkal kevesebb a hited a boldog párkapcsolatban. Emiatt pedig a kapcsolatod is kezd szétesni egy kicsit.

Bőség: Ideje lenne megtervezned, hogy 2018-ban milyenek lesznek a pénzügyeid. Egyelőre elég lenne megálmodnod, hogy hogyan és mennyit keresel majd.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelem olyasmi, amitől azt várod el, hogy támogasson téged, és hogy mindenben álljon melletted. A hétvégén meg is tapasztalhatod azt, hogy a szerelmed mindenben támogat, és most meg is érezheted, hogy  valóban milyen nyugalmat és biztonságot jelent neked ez a támogatás.

Bőség: Egy barátnőd szeretné racionalizálni a kiadásait, ehhez pedig tőled kér tanácsot. A legjobb tanács, amit adhatsz: figyeljen jobban az apró kiadásokra is!

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Azt hiszed, hogy le kell győznöd egy vetélytársat. Azt hiszed, hogy meg kell harcolnod az igazadért és a helyedért valaki életében. A valóság azonban az, hogy ez a hely neked jár. Nem kell megharcolnod azért, amit hosszú évek munkájával értél el. Elég lenne elfogadnod.

Bőség: Észre sem veszed, és megoldasz egy olyan anyagi helyzetet, amelyről pár napja még azt hitted, hogy megoldhatatlan. Könnyen lehet, hogy a hétvégén megszabadulsz egy adósságtól.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán úgy érzed, hogy nem a legjobb helyen vagy, és talán úgy érzed, hogy nem a legmegfelelőbb emberek vannak melletted. Lehet, hogy a pároddal kapcsolatban is megjelenik benned ez az érzés. Ha így van, akkor erről érdemes felnőtt módon beszélnetek, mert a párod tud változtatni a viselkedésén.

Bőség: Most keveset költesz, és csak a legszükségesebbeket vásárolod meg. A hétvégén sokkal óvatosabban bánsz a pénzzel és a kiadásokkal, mint máskor.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Úgy érzed, hogy nem töltesz elég időt a szerelmeddel, és ez az érzés talán benne is megjelent már. Lehet, hogy most valóban több időt kellene együtt töltenetek. Talán félre kellene tennetek az összes olyan elfoglaltságot, amelyek csak elveszik egymástól az időtöket.

Bőség: A jól átgondolt tervek ideje van most: Érdemes átgondolt, higgadt és logikus tervet készítened a pénzügyekkel kapcsolatban. Fontos, hogy megőrizd a nyugalmadat, ha pénzről van szó!

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Sokkal gyorsabban rendezhettek egy félreértést, mint ahogyan azt gondolod. Sokkal egyszerűbben megoldhatnátok ezt a nehézséget az életetekben. Ehhez csak arra lesz szükség, hogy a figyelmetek fókuszát most a megoldásra helyezzétek, és ne a problémára koncentráljatok.

Bőség: Olyan gyorsan pótlod a hiányzó összegeket, hogy szinte észre sem veszed: túlvállaltad magad. Most van ötleted arra, hogy honnan tudnál pénzt szerezni a legegyszerűbben.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érzed, hogy valaki túl sokat vár el tőled. Talán pont a szerelmeddel kapcsolatban fogalmazódik ez meg benned. Érdemes lenne beszélnetek. Érdemes lenne megkérdezned, hogy valóban mit vár tőled, mert talán te képzeled azt, hogy az elvárásai teljesíthetetlenek.

Bőség: Talán többet kellene költened magadra és a gyerekeidre. Most ne spórolj az egészségüggyel, gyógyítással kapcsolatos kiadásokon, mert ezeken nem éri meg garasoskodni.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A boldog párkapcsolat alapja az, hogy tudd elfogadni magadat. A boldog párkapcsolat alapja az, hogy tudd: téged mi tesz boldoggá. Mostanában sokat változtál. Talán magad sem tudod, hogy mi az, ami boldoggá tesz téged. Talán itt az ideje annak, hogy újra megismerkedj magaddal és a szerelemmel is.

Bőség: Úgy tűnik, hogy nem használod ki a teljes pénzügyi potenciálodat. Úgy tűnik, hogy sokkal többed lehetne, ha átgondoltan, és ha tudatosan cselekednél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top