Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy imád flörtölni

Ezek a csillagjegyek a flörtölés művészei. Minden egyes mozdulatuk, minden szavuk pontosan kiművelt és kimunkált. Sosem jönnek zavarba. Tudják, mit mondjanak, mit tegyenek, hogy felhívják magukra a figyelmet és persze elérjék a céljukat. Meghódítsák, az ujjuk köré csavarják a kiszemelt partnert. Mely csillagjegyek imádnak a leginkább flörtölni? A horoszkóp leleplezi őket. Vajon te köztük vagy?

Az Ikrek titokzatos

Az Ikrek nagyon titokzatos tud lenni, viszont kifejezetten okos és barátságos típus is. Szívesen jár társaságba, ahol aztán könnyedén beleveti magát a flörtölésbe. Viszont sosem akaszkodik rá senkire, aki veszi a lapot, azzal remekül eldiskurál, akiről érzi, hogy nincs esélye, attól gyorsan elköszön. Az Ikrek flörtölése sosem bántó, inkább csak vagy mellébeszél vagy igazán figyelmes és udvarias. Amikor elkap egy bájos vagy sármos pillantást, akkor veti be magát. Csak a biztosra megy. Szövegével szinte elvarázsol, bámulatosan ért hozzá, mivel vegyen le a lábadról. Rendkívül szórakoztató és vicces, nem könnyű neki ellenállni. Azért légy észnél, mert az Ikrek között is akadnak szélhámosok.

Az Oroszlán könnyen magára vonja a figyelmet

Az Oroszlán minden más csillagjegynél büszkébb, ezért hívják meg őt bárhová is, mindent megtesz, hogy feltűnést keltsen – beleértve a flörtölést is. Neki csak a legjobb, mondhatni a tökéletes felel meg – hiszen ő maga a tökély. Mármint szerinte, viszont érdemes meghagyni őt ebben a hitében. Kétségtelen, elképesztően kreatív, amikor csábításról esik szó. Ő nem játszik szerepet, mindenkor önmagát adja. Szórakoztató, vidám és nagyvonalú, tényleg megnyerő típus. Ha nem nevetsz valamelyik humoros megjegyzésén, azt a visszautasítás jelének tekinti, de kacagni fogsz, mert tényleg vicces és imádni való. Igazság szerint mindig eléri a célját, mégis légy vele óvatos, mert nem mindenkor könnyű benne megbízni.

A Mérleg a mosolyával hódít

A Mérleg csak rád mosolyog és kész vagy. Bámulatos a kisurgázása, elképesztően vonzó csillagjegy. Aztán amikor beszélgetsz vele, végkép elolvadsz tőle. A Mérleg ugyanis romantikából diplomázott, mondhatni, ő a romantika professzora. Nagyon udvarias, figyelmes, az udvarláshoz mindenki másnál jobban ért. Nagyon lassan, lépésről-lépésre hódít meg, pedig tisztában van vele, már a mosolyával levett a lábadról. Finoman és trükkösen flörtöl, észre sem veszed, de már az ujja köré csavart. Lehetetlen neki ellenállni, mert az ideális partnert fedezed föl benne. A Mérlegnek valóban a párkapcsolat és a szerelem minden másnál fontosabb, viszont döntési helyzetekben csöppet sem áll a helyzet magaslatán.

csillagjegy flört horoszkóp

Ezek a csillagjegyek imádnak flörtölni

A Nyilas a leglazább

A Nyilas független, szabad és nagyon nyitott típus. Imádja a társaságot, az Ikrekhez hasonlóan a szövegével hódít. Elképesztő a beszélőkéje, bármit kimagyaráz és bármit megmagyaráz. Okos, vidám, optimista, a jókedve pedig ragadós. Szellemes és szórakoztató, minden adott nála a flörtöléshez. Profi benne. Pontosan tudja, mivel vegyen le a lábadról. Ha bejössz neki, addig nem tágít, amíg el nem éri a célját. A Nyilas kalandor, így nem veti meg az egyéjszakás kalandokat sem. Ne várj tőle sokat, bármilyen vonzónak is tűnhet, könnyen lehet, ez a kapcsolat csupán erre az éjszakára érvényes. A hűség nem az erőssége, ő a hódítás, a flörtölés mestere. És mindig újabb és újabb kihívásra van szüksége.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top