Horoszkóp

9 jel, hogy az ikerlángoddal találkoztál

Vajon megismerted már az ikerlángodat, a társat, akit a sorsod szerint választottál? Honnan és vajon milyen jelekből tudhatod, hogy az igaz szerelmed végre rád talált? Ez a kilenc nagyon fontos jelzés segíthet a válaszban.

Az ikerlángod a lelked tükre. Olyan társ, akivel tökéletesen együtt tudsz működni, ugyanúgy érzel, szavak nélkül is tudod, mire gondol a másik. Közösen valami egészen különleges dolgot alkottok a világban. Lelki társaddal akkor találkozol, amikor spirituálisan is felkészültél, amikor mindketten végighaladtatok az elkerülhetetlen találkozáshoz vezető úton. Időnként előfordulhat, hogy az ikerlángod nem a szerelmed lesz, hanem valaki, aki nagyon közel áll a szívedhez. A feltétel nélküli szeretet jellemzi az ikerlángkapcsolatokat.

Ikerlángoddal a szeretet feltételek nélküli

Íme 9 jel, hogy az ikerlángoddal találkoztál

  1. Amikor megismerkedtetek, szinte azonnal nagyon ismerős érzéseket keltett benned. Az első érintéséből tudtad, valahol már találkoztatok korábban.
  2. Szinte beleborzong, amikor a szemébe nézel. Nagyon ismerős és nagyon pozitív érzéseket hoz fel belőled. Olyan, mintha látnád a lelkét, és te magad vagy a tükör.
  3. Erősen kötődsz ikerlángodhoz az első pillanattól fogva. Kétségtelen, hogy összetartoztok, az érzések az előző életekből származnak.
  4. Melengető érzéssel tölt el, amikor ikerlángod társaságában lehetsz, nem akarod őt birtokolni, csak örülsz, hogy melletted áll.
  5. Pontosan tudod, hogyan érez, hogyan gondolkodik, hiszen „tükrében” önmagadat látod.
  6. Ikerlángod társaságában önmagadat adhatod. Nem játszol szerepet, a legjobb és a legrosszabb tulajdonságoddal együtt fogad el és szeret.
  7. Ikerlángodnak bátran kimondhatod az érzéseidet, pontosan tudja, miről beszélsz.
  8. Könnyen előfordulhat, ikerlángoddal nem a megfelelő időben találkoztok. A találkozás mély nyomokat hagy bennetek, de csak erre az egyetlen találkozásra volt éppen szükségetek. Mégis el tudod fogadni, a lélek nem ismeri az órát.
  9. Ikerlángod iránt olyan mélyek az érzéseid, hogy nem akarod őt visszatartani. Elengeded, mert pontosan tudod, visszajön, amikor ismét eljön az ideje.

(via ewao)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top