Horoszkóp

Válassz egy szívet, ez történik veled a következő 2 hétben

Kíváncsi vagy, vajon mi várhat rád a következő két hétben? Válassz egyet a három szív közül, és máris megtudhatod, milyen energiákra számíthatsz a közeli jövőben. Mielőtt döntenél, tedd a fel magadban a kérdést: "Mire számíthatok mostanában?" Figyelj a belső hangra, és válaszd azt a szívet, amelyikhez a kérdést követően a leginkább vonzódsz. Nos, melyik szívet választottad?

jóslás, szív, természetHa az első, zöldszínű szívre esett a választásod

Az anyatermészet hívását érzed a jóslat szerint. A spirituális fejlődésed érdekében tölts ezért minél több időt a szabadban. Remek gondolataid támadhatnak séta, kirándulás vagy akár kertészkedés közben. Az energia azt sugallja, vedd észre, mennyi szépség ölel körbe. Engedd meg magadnak, hogy megnézd a napkeltét vagy a naplementében gyönyörködhess. Illatolj meg egy szál gyönyörű rózsát, tedd vázába és töltődj általa minden nap. A lelkeddel kerülsz kapcsolatba, amikor a természetben töltöd az időt. Ennél remekebb kikapcsolódást keresve sem találhatnál.

Ha a lila szívet választottad

A kötelezettségvállalás különös hangsúlyt kaphat most az életedben. A jóslat szerint légy továbbra is fegyelmezett, hiszen a jövőd és a biztonságod múlhat ezen. Érdemes átgondolnod, mi az, amit eddig tettél a céljaid megvalósítása érdekében. Ha már valóban mindent alaposan körbejártál, mindent előkészítettél, akkor nagyon nyugodt és bőséges időszakra számíthatsz. Teremtesd meg az önállóságodat, próbálj elszakítani minden függőséget, a saját elveid és elvárásaid szerint élhetsz ezentúl. Mindez természetesen nem azt jelenti, hogy minden kapcsolatot meg kéne szakítanod a szüleiddel, a pároddal vagy azokkal, akikkel együtt dolgozol.

Ha a kék szívre esett a választásod

Vajon a sorsod útját járod? Vajon önmagadat adot, kihasználod megfelelően a lehetőségeidet és a benned rejlő képességeket? Talán van egy olyan része az életednek, amit nem használsz ki kellően, vagy nem töltesz meg energiával, vagy nem adod ki önmagadból a legtöbbet, a legjobbat. Áldást arra kaphatsz, amibe valóban beleteszed a szíved és a lelked, amikor őszintén élsz, önmagadat adod. A lelked azt kérdezi most tőled, “vajon mire vársz még?” és “meddig akarsz még várni?”. A következő napok ideálisak arra, hogy megtedd az első lépést. Indulj el, hiszen sosem lesz jobb időszakod erre, mint épp most.

(via awaking people)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top