Horoszkóp

Melyik állatot látod a képen? Ezt mondja el rólad

Az egymásra montázsolt képből nem könnyű egyetlen teljes részletet kivenni. Mégis, amikor először rápillantasz, lassan feltűnik egy állat alakja. Vajon melyik? És mit árul el rólad? Próbáld ki ezt az igazán izgalmas személyiségtesztet!

A személyiség számtalan apró részletből tevődik össze, hasonlóan a kirakós játékokhoz. Éppen ezért is mindenki önálló egyéniség, nincs két teljesen azonos ember, nagyon hasonlóak persze lehetnek. A személyiségtesztekből számtalan érdekes részletet ismerhetsz meg magadról. Az önismeret a lelki fejlődésed útja. Ez az állatos személyiségteszt is abban segít, hogy megtudhass magadról valami újat. Felkészültél? Akkor nézd meg ezt az összemontázsolt képet, és fedezz fel benne egyetlen állatot. Az első, teljes egészében kirajzolódó alak mutatja meg a személyiségednek azt az oldalát, amelyik a jelen pillanatban valamiért nagyobb jelentőséggel bír. Nos, melyik állatot pillantottad meg először?

személyiség teszt állatokHa a csodaszép ló alakja rajzolódott ki

Mostanában biztosan egyre fontosabbak a céljaidat. Becsvágyóbb, céltudatosabb lehetsz. Féktelenség, szabadság, különcség jellemezhet. Erősen vágysz a sikerre, de meg is teszel azért mindent, teljesen mindegy, mit mondanak mások. Nem ijedsz meg a kemény munkától, de attól sem, ha ki kell állnod a saját igazadért. Mostanában harcosabb is lehetsz, mint általában. Bízol önmagadban, bízol a céljaidban. Irányt és példát mutatsz másoknak, őszinte és határozott vagy.

Ha a kakast láttad meg először

Választásod arra utal, hogy nagyon kitartó és szívós típus lehetsz. Nem szereted az előírásokat, de használod az eszed, az éleslátásodat. Annak ellenére, hogy a kakas méreteiben inkább aprónak mondható a többi állathoz képest, mégis kemény, határozott és szenvedélyes, aki pontosan tudja, mit szeretne megvalósítani. Könnyen lehet, kívülről olyannak tűnhetsz, aki a légynek sem tudna ártani, mégis, ha szükséges, felborzolod a tollaid, és bátran harcba szállsz az akaratod érvényesítése érdekében.

személyiség kakas jelentésHa a rák alakját vetted észre először

Kívülről kemény, belül viszont nagyon lágyszívű lehetsz, ha a rák alakját pillantottad meg először. Rendkívül megbízható és hűséges típus vagy. Természetesen nemcsak másokhoz, önmagadhoz is. Amit kimondasz vagy megígérsz, ahhoz mindig tartod magad. Következetes és kiszámítható jellemvonásokkal rendelkezel. A véleményedet sem változtatod meg, tartod magad az elképzeléseidhez. Soha sem csapnád be a párodat, a szeretteidet, de a hűséget te is elvárod cserébe.

Ha az imádkozó sáska alakja rajzolódott ki először

A nyugalom példaképe lehetsz, ha ezt a rovart fedezted fel a montázson először. Nagyon erős megérzésekkel rendelkezel, amelyekre hallgatsz is. Bízol a belső erődben, bízol magadban. Bízol az ösztöneidben is, hiszen tudod, a céljaidat képes vagy megvalósítani, mindig eléred, amit szeretnél. Imádkozol a sikerért, az imáid pedig rendszeresen meghallgatásra találnak. Figyelsz a lelked hangjára, mert pontosan tudod, ez a legnagyobb erősséged.
montázs sáska személyiségteszt

Ha a farkast láttad meg a montázson először

Magányos harcosként járod az utad. A farkas rendszerint falkában él, ez is igaz, viszont szívesen barangol egyedül is, és követi a saját ösvényét. Nincs benned félelem – szenvedély ugyanakkor annál több. Csapatban dolgozol és létezel, mégis nagy hangsúlyt kap az életedben az önállóság. Inkább távolságtartó lehetsz, mintsem nagyon könnyen barátkozó típus. Farkasnak lenni üdítő felismerés lehet, hiszen ellenségekkel nem kell számolnod, viszont mindent a saját kezedben tarthatsz, te irányíthatod az  életed.

Ha a kutyát pillantottad meg elsőként a képen

Nem véletlen, hiszen hűséges, megbízható, oltalmazó, őszinte és igazán önzetlen típus vagy. Mindenki pontosan tudja, ezek a tulajdonságok mennyire jellemzőek a kutyákra. Ahogyan a legtöbb kutyának, így neked is van egy vadabb oldalad. Kimutatod a fogad fehérjét, amikor meg kell magad védened. Mégis nagyon szerethető és kedves, igazán odaadó vagy másokkal. Nagyon sokan szeretnek, és még többen szeretnének a közeledben lenni, hiszen tőled bármikor kérhetnek segítséget. Kihasználni azért ne hagyd magad.

Ha a sas alakja rajzolódott ki először

A szabadság szeretete jellemez téged a leginkább, ha a sast vetted észre a képen. A saját céljaid a legfontosabbak számodra, hogy korlátok nélkül azt tehesd, amit a szíved diktál. Sosem hagynád, hogy mások döntsenek feletted, te mindig kézben tartod az életedet. Ragadozóként csapsz le a lehetőségekre, és amikor megvalósítottad a célod, máris keresed az újabbat. Nem ragaszkodsz semmihez és senkihez, önállóság és magabiztosság jellemez.

sas szabadság személyiségHa a pillangót vetted észre elsőként

A pillangó az átváltozás és a szépség szimbóluma. Számodra éppen ennyire fontosak ezek az értékek. Rugalmas vagy, és sosem állsz ellen a változásoknak. Amikor szükséges, átalakulsz és megújulsz. Könnyen lehet, az életed képkockáit időnként nagyon csúnyának látod, aztán megrázod magad, felismered mindazt, amin változtatnod kell. A hernyóból te is csodás pillangóvá alakulsz, a személyiséged bámulatos változáson mehet keresztül.

pillangó átalakulás személyiségHa a galamb alakja tűnt fel először

A galamb a béke és az örökké tartó szeretet szimbóluma. Bölcs lélek lehetsz, aki mindenkor a békére, a harmóniára, a nyugalomra törekszik. Gondoskodó típus lehetsz, aki még sincs könnyű helyzetben, hiszen a békét manapság nem könnyű meglelni sem kívül, sem belül, önmagadban. Mégis a belőled sugárzó nyugalom inspirálóan hat másokra. Reményt, hitet adsz, hogy érdemes élni és érdemes küzdeni a boldogságért.

(via the earth tribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top