Horoszkóp

5 tiszta jel, hogy te is öreg lélek vagy

Könnyen lehet, te is öreg lélek vagy, aki nagyon sok életen át született meg újra és újra, csak még nem ismerted fel az erre vonatkozó jeleket. Pedig nagyon tiszta és nagyon világos jelzések utalnak rá, hogy már számtalan előző életben gyűjtötted a tapasztalatokat. Melyek a legjellemzőbbek? Ez az öt mindenképpen.

1. jel: Az öreg lélek a maga útját járja

Öreg lélekként nem követed az aktuális trendeket vagy a legújabb divatot, a magad útján járod. A leggyakoribb és legtöbbek által vágyott célok, mint például a meggazdagodás, a karrier, a siker vagy éppenséggel a hatalom nem vonz téged különösebben. Az önmegvalósítás helyett inkább az öröm és a boldogság érzésére vágysz.

2. jel: Az öreg léleknek néhány igazi barátja van

Nem vesz körbe nagy társaság, de nem is vágysz rá különösebben. Csupán néhány barátod van, akikkel ugyanakkor nagyon hosszú, akár életre szóló kapcsolatot ápolsz. Mindez pedig azért lehet, mert öreg lélekként nehezen ismerkedsz, csak kevés témához tudsz hozzászólni, míg mások nagyon sok felszínesebb dologról is könnyen társalognak. A hozzád hasonlóan gondolkodó emberek társaságát keresed és kedveled.

3. jel: Az öreg lélek olthatatlan vágyat érez a tudásra

Öreg lélekként csillapíthatatlan szomjúságot érzel a tudásra, az újabb és újabb spirituális tanulásra és információra. A tudással kapcsolatosan eleinte inkább kételkedsz, aztán amikor a saját életedben is megtapasztalod azok igazságát, onnantól hiszel bennük igazán.

öreg lélek előző életek spirituális fejlődés

Az öreg lélek számtalan előző életen át született a jelenlegi testébe

4. jel: Az öreg lélek inkább hátrébb áll

Öreg lélekként biztosan te sem szívesen állsz az előtérben, nem hangoztatod a véleményedet különösebben, nem akarod a magad igazát másokra erőltetni. Természetes kíváncsiságod vezérel, de inkább csak a háttérből figyeled az eseményeket. A felszínes beszélgetések helyett a mélységekre törekszel.

5. jel: Az öreg lélek spirituális beállítottságú

Nem kell ahhoz vallásosnak lenned és templomba járnod, hogy spirituálisan gondolkodj. Öreg lélekként valójában többféle vallás tanait ötvözheted. Azokat az ismereteket veszed át, amelyeket el tudsz fogadni, amelyeket igaznak vélsz. Spirituálisan élsz, hiszel a lélek fejlődésében és halhatatlanságában, ami nem véletlen, mert számtalan előző életen át születtél a mostani testedbe.

(via awaking people)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top