Horoszkóp

Minden döntésünk jelzés a jövőnek: 12 pozitív megerősítés a csillagjegyeknek

Kellene valami, egy jelmondat vagy egy gondolat, amire támaszkodhatsz? Csillagjegyed segít, mi legyen az.

Kos: Úgy döntöttem, hogy aktívan részt veszek az életem irányításában. Rajtam múlik, mit teszek meg magamért és az életemért.

Bika: Úgy döntöttem, hogy megélem a pillanat örömeit, és élvezem az életem úgy, ahogy van. Rajtam múlik, hogyan élem meg a jelen pillanatot.

Ikrek: Úgy döntöttem, hogy mostantól kezdve nem hiszek el minden megszülető gondolatot, sőt ha szükséges, megkérdőjelezem azokat. Így minden helyzetben azt látom meg, ami valójában van, anélkül, hogy különböző történeteket kreálnék hozzá.

Rák: Úgy döntöttem, hogy azt érzékelem a helyzetekben, ami engem segít. Az érzékelésem rajtam múlik. Észreveszem mindenben, hogyan segít tudatosabbá lennem. Így a múlt folyamatos visszajátszása helyett kihasználhatok új, remek lehetőségeket.

Oroszlán: Úgy döntöttem, hogy mostantól kezdve sugárzom magamból belső fényemet, és feltétel nélkül mindenkinek képes vagyok adni abból a melegségből, ami bennem ragyog.

Szűz: Úgy döntöttem, hogy tökéletes rendet tartok magamban és magam körül. Minden helyzetben meglátom azt, ami a javamra válik, és képes vagyok kihozni a legjobbat még a nehézségekből is.

A csillagjegyek teljes listáját az Asztrológia blogon találod!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top