Horoszkóp

Egyszerű gyakorlat, hogy elfogadd, és szeresd önmagad

Ha el tudod fogadni, és szívből szereted önmagad, megváltozik a kisugárzásod. Vonzóbbá, ragyogóbbá, magabiztosabb és határozottabbá válhatsz. De mégis, hogyan juss el az önelfogadásig? Mit kell tenned ahhoz, hogy valóban annak az embernek fogadd el magad, aki vagy? Ne kritikusan pillants magadra a tükörben, vagy meg tudd bocsátani a baklövéseidet? Íme az önszeretet felé vezető rendkívül egyszerű gyakorlat. Próbáld ki, csak biztatni tudunk.

Az önszeretet a kulcs a boldogságod felé. Amikor felismered az értékeidet, tisztában vagy a hiányosságaiddal, elfogadod magad annak, aki vagy, akkor nyílik meg előtted a világ. Nem másoktól várod, hogy boldoggá tegyenek, magadban ismered fel az érzést. Már tudod, az csak is rajtad múlik. Az önelfogadás, az önszeretet nem megy egyik napról a másikra. Akkor pláne, ha gyermekkorodban alig kaptál dicséretet, inkább a hibáira emlékeztettek meglehetősen gyakran.

Rá kell hogy jöjj, amikor negatív érzésekkel gondolsz magadra, úgy érzed, nem vagy elég jó, neked semmi nem sikerül, valóban nem tudsz előre haladni. Magadat akadályozod. A spirituális fejlődés első lépése éppen az önelfogadás. Ha meg szeretnéd tapasztalni az önszeretetet, ha jól akarod érezni magad a bőrödben, végezd el minden reggel az ébredést követően ezt az egyszerű gyakorlatot.

„Szeretlek”

Engedd el magad, lazulj el, engedd el az ellenállást és csak figyelj a légzésedre. Könnyen lehet, eleinte nem hiszel a szavakban, mégis ismételgesd újra és újra, a mantra hihetetlenül hatékony. 101-szer mondd el magadban a szót: szeretlek. Megeshet, hogy az első néhány alkalommal képtelen leszel ennyiszer ismételgetni, és hagyod az egészet. Nem baj, a következő reggelen próbáld újra. Aztán újra és újra. Hamarosan azt veszed észre, egyre könnyebben megy, egyre közelebb kerülsz a szívedhez, önmagadhoz, az önszeretethez. A nap bármely pillanatában, amikor eszedbe jut, gondolj magadra szeretettel. Bármikor ismételheted, meditáció, jógázás, sőt akár autóvezetés közben is. A szeretlek szó ereje olyan hatékony és annyira pozitív, hogy idővel felismered magadban különleges és felszabadító érzést. Az életed pedig bámulatosan változik a pozitív irányba.

önszeretet, önelfogadás, mantra

Egyszerű gyakorlattal szeretheted meg önmagad

Ismételd a mantrát, és hamarosan

  • könnyebbnek, szabadabbnak érzed magad
  • az energiaszinted, a kisugárzásod jelentősen emelkedik
  • erősödik az önbizalmad
  • el tudod magad fogadni feltételek nélkül
  • a változások már nem tűnnek riasztónak
  • egyre közelebb kerülsz önmagadhoz
  • hálát érzel magadért, a környezetedért
  • jelentősen erősödik az önbecsülésed
  • képes leszel igazán szeretni a párkapcsolatodban is
  • meg tudod nyitni a szíved a valódi szeretet felé.

Próbáld ki, érdemes. 

(via forever conscious)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top