Horoszkóp

Ez az állat többet mesél rólad, mint gondolnád

Ez az állat többet mesél rólad, mint gondolnád. Nem véletlen, hiszen a horoszkóp szerint valamennyi csillagjegyhez tartozik egy állat is. Vajon melyik a tiéd? Mennyire tudsz azonosulni vele? Kedveled ezt az állatot? Bármennyire is meglepő, több a hasonlóság közöttetek, mint hinnéd. Íme az izgalmas részletek.

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként megbízhatóságodról és hűségedről ismernek sokan. Nem véletlen, hogy te állatod a kutya. Pontosan úgy, ahogyan imádott négylábú társad, aktív és vidám, folyton loholó, szenvedélyes típus vagy, aki elébe fut a lehetőségeknek, a kihívásoknak.

A Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként a dolgokat a saját ütemedben végzed. Nem vagy sietős típus, épp úgy, mint spirituális állatod, a teknős. Megfontolod, átgondolod minden lépésédet. A saját fejed után haladsz, nem szereted, ha beleszólnak a dolgaidba. Ha pedig valaki túlzottan provokál, védekezésül visszahúzódsz a páncélodba.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként intelligens, okos és nagyon vidám típus vagy, aki nyitott a világra, játékos és nagyon szórakoztató. Nem véletlen, hogy a csillagjegyedhez tartozó állat a delfin. Mondhatni a cápa barátságos és kedves változata vagy, akiből időnként a ragadozó is előbújhat.

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként nem a rák a spirituális állatod. Gondoskodó, elbűvölő és nagyon érzékeny típusodhoz inkább a pingvin illik. Pontosan úgy óvod és véded még a széltől is gyermekeidet, a szerelmedet, ahogyan a pingvinmamák a fiókáikat.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként neked sem az oroszlán a spirituális állatod. Inkább a farkasra hasonlítasz. Ahogyan ez a különlegesen szép állat, te is épp úgy fenséges és magányos típus vagy alapvetően. Azért azt sem bánod, ha falkában élhetsz, és vigyázóan felügyelheted imádott családodat.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként igencsak mókás állat kapcsolódik a csillagjegyedhez. A mosómedve ugyanis hozzád hasonlóan elszántan és rendkívül kitartóan végzi a dolgát nap mint nap. Épp olyan maximalista, mint te, és épp úgy hajthatatlan, amikor valamit a fejébe vesz, mint te.

Ezek az állatok mesélnek a legtöbbet a csillagjegyekről

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként barátságos és nagyon társaságkedvelő típus vagy. Csodás a külsőd. A vidra a hozzád leginkább hasonlító állat. Kecses formája, vidámsága és lazasága magával ragadó. Ahogy te magad is.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként vonzó vagy és elegáns, ugyanakkor kicsit számító is, épp mint a macskák. Imádod a simogatást, a kényeztetést, de mindenkor megtartod a függetlenségedet. Párkapcsolatban a macska-egér játszmák szinte mindennaposak. Mégis izgalmas és imádni való vagy.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként rendkívül színes és vidám az egyéniséged. Szárnyalsz, imádod a kihívásokat, a kalandokat. Az óriás papagáj, a kakadu épp olyan független és szabad, mint te. Akkor repül, és akkor hagyja a kényeztetést, amikor úgy tartja a kedve.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként nagyon értelmes és bölcs vagy, épp úgy, mint a füles bagoly. Megfogni sem könnyű téged, akinek sikerül, a mellett nagyon hosszú ideig kitartasz. A családodért élsz és dolgozol, de másokat nem nagyon engedsz közel magadhoz.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként téged nem lehet az átlagba sorolni. Nem véletlen, hogy a spirituális állatod valójában nem is létezik. Az unikornis a mesék egyik legbájosabb és legvonzóbb szereplője. Különleges és elérhetetlen, épp úgy, mint te. Betörni és lekötni sem lehet, ahogyan téged sem.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként legalább olyan átváltozó művész vagy, mint a kaméleon. Alkalmazkodsz a környezetedhez, és soha semmit nem sietsz el. Meggondolt és megfontolt vagy, viszont sosem tudni, épp melyik színedet mutatod a külvilágnak.

(via rebel circus)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top