Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek egymásnak születtek

Akadnak csillagjegy, akiket a sors is egymásnak rendelt. Vajon melyek azok, akik már-már tökéletesen kiegészítik egymást, akik szinte egymásnak születtek? Ezekről a csillagjegyekről mindez elmondható. Ha mégsem jönne össze a párkapcsolat, a hibát máshol kell keresni. A horoszkóp szerint ugyanis ha egymásra találtatok, minden esély megadatott a boldogsághoz. Vajon te is köztük vagy, és rátaláltál már a másik feledre?

A Rák és a Halak szerelme

A Rák és a Halak túlcsordul az érzelmektől. Mindketten vizes csillagjegyek, ezért ha találkoznak, tökéletesen egymásra találnak. Megértik a másik érzéseit, szerelmük sikerének épp ez a kulcsa. Mindketten érzésekre vágynak, és arra, hogy párjuk megértse és viszonozza az érzéseiket. Sosem bántanák meg a másikat, hiszen pontosan tudják, milyen fájdalmat okoznának azzal a társuknak. Szavak nélkül is érzik, mit szeretne, mire vágyik a társuk, már-már kozmikus ez a szerelem. Őket valóban egymásnak teremtette a sors. Kitartóak, hűségesek, álmodozó típusok, az erkölcsi értékeik is hasonlóak, a világot is hasonlóan látják. A Rák gondoskodó, a Halak pedig imádja a gondoskodást. Amiben eltérnek, abban kiegészítik egymást. Aligha találni náluk összeillőbb párost.

Az Oroszlán és a Nyilas szerelme

Az Oroszlán és a Nyilas bátor, céltudatos, lehengerlő és szenvedélyes. Tüzes csillagjegyek, számos hasonló és számos eltérő tulajdonsággal. Mégis nagyon működőképes ez a kapcsolat, hiszen nagyon erősen inspirálják és motiválják egymást. Kettőjük között elképesztő a szex, a hálószobában talán egyetlen más páros sem érti a másikat annyira, mint ők ketten. Mindketten imádják az életet, optimisták, vidámak és könnyedek. Imádnak utazni, és nagyon szeretik a társaságot. Lelkesedésük átragad a másikra, céljaik megvalósításában nagyon erősen ösztönzik párjukat. Amiért különösen erős és elválaszthatatlan kettőjük kapcsolata, hogy hagyják élni a másikat, mindketten vágynak a függetlenségre a párkapcsolaton belül is, amit meg is adnak egymásnak.

Ezeket a csillagjegyeket a sors is egymásnak rendelte

A Vízöntő és az Ikrek szerelme

A Vízöntőt és az Ikreket is egymásnak rendelte a sors. Ők is nagyon sok mindenben hasonlítanak egymásra, ami nem véletlen, hiszen mindketten levegős csillagjegyek. Épp mint az Oroszlán és a Nyilas, a Vízöntő és az Ikrek is vágyik a távolságra, az önállóságra. Megadják egymásnak a szabadságot, sőt még azon sem kapják fel a vizet, ha párjuk valaki mással flörtöl a társaságban. Éppen ellenkezőleg, büszkék rá, hogy párjuk vonzerejére mások is felfigyelnek. Szellemileg erősen inspirálják egymást, nagyon sokat és nagyon jókat beszélgetnek. Mindketten könnyedek, rendkívül rugalmasak, így amikor egyikük kitalálja, mi lenne, ha másnap fölkerekednének, és megmásznák az Alpok legmagasabb csúcsát, már csomagolnak is, és indulnak az új célok és kihívások felfedezésére és legyőzésére.

(via culture hook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top