Horoszkóp

9 jel, hogy te is öreg lélek vagy, és másként szeretsz

Honnan tudhatod, hogy nagyon sok előző életet éltél? Milyen jelekből ismerheted fel, hogy nagyon öreg a lelked? Ezekből a jelekből egészen biztosan, hiszen te már nagyon másként szeretsz, mint a többiek. Nos, te is öreg lélek vagy?

Hogy öreg lélek vagy, az nem az életkorodon múlik. Lehetsz még tizenéves, de akár a középkoron is túlléphettél már, ha nagyon sok előző életet éltél, öreg lélek lakozik benned. Nagyon valószínű, hogy szívesen töltöd magadban az idődet, és az is megeshet, mások nem mindig értenek meg téged. Nem véletlen, hiszen ezek éppen az öreg lélek ismérvei. A sok inkarnációt megélt, megtapasztalt lélek egészen másként szeret. Hogyan? A következő jelekből magad is felismerheted.

1. jel, hogy öreg lélek vagy

Ha te is öreg lélek vagy, inkább az otthonülő típusok közé tartozol. Nem vágyódsz a hangos és zsúfolt szombat estékre, mert nem igazán szereted a fülsiketítő hangokat, a hatalmas partikat, inkább otthon maradsz, és begubózol a foteledbe. Szívesebben töltöd a szabadidőt a szerelmeddel vagy a családdal, inkább csendesebb programokat választasz a zajos forgatagok helyett.

2. jel, hogy te is öreg lélek vagy

A számtalan előző életet megtapasztalt lélek már könnyedén ki tudja fejezni az érzéseit. Nem szereted és kerülöd az érzelmi játszmákat. Őszinteség jellemez, a hazugságot, a sunyiságot mélyen elítéled. Nem kertelsz, bátran kimondod, amit gondolsz, szavaiddal mégsem bántasz meg másokat.

3. jel,hogy te is öreg lélek vagy, és már egészen másként szeretsz

Öreg lélekként az egyéjszakás kalandok nagyon távol állnak tőled. Komolyan gondolod a randevúzást és komolyan veszed a párkapcsolatot is. A társadat tiszteled, ha elkötelezed magad mellette, az érzéseidben is biztos lehet. Nagyon mélyen és nagyon intenzíven tudsz szeretni. Már lehiggadtál, nem ugrálsz egyik szerelemből a másikba.

4. jel, hogy már öreg a lelked

Ha már randevúzás, akkor az is elmondható rólad, ez az egyik legnehezebb feladat a számodra. Nem egyszerű ugyanis olyan partnert találnod, aki hozzád hasonlóan gondolkodik, akivel megértitek egymást. Nem véletlen az sem, hogy nagyon sok rövidebb és csalódásokkal teli párkapcsolaton vezet az utad az igazi lelki társad felé.

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy te is öreg lélek vagy, mert másként szeretsz

5. jel, hogy öreg lélek lakik a testedben

Biztosan tapasztaltad már, nem könnyű másokkal kapcsolatot teremtened. Inkább szégyenlős típus lehetsz, mintsem olyan, aki a harsányságával tűnne fel a társaságokban. Tartózkodó és távolságtartó vagy, nem könnyen tárod fel az érzéseidet. Mélyebben kell ahhoz másokat megismerned, hogy a bizalmadba fogadhasd őket.

6. jel, hogy öreg a lelked

Öreg lélekként nagyon szeretsz lazítani és igazán kikapcsolni. Csak pihenni és nem csinálni semmit. Sokan lustának tarthatnak, de erről persze szó sincs. Egyszerűen több pihenésre lehet szükséged, mint általában másoknak.

7. jel, hogy te is öreg lélek vagy

Az öreg lélek az érzékenységéről, az empatikus képességéről és a kreativitásáról is felismerhető. Megadod a módját a találkozásoknak is, szereted kitalálni a meglepetéseket, amelyek valóban azok lesznek a megajándékozott számára. Használod különleges intuíciódat, amivel mind magadnak, mind másoknak segítesz.

8. jel, hogy már számtalan inkarnációt megéltél

Aki öreg lélek, az nagyon nehezen viseli a függőséget. Bármilyen helyzetben is élj, törekszel az önállóságra. Nem zavar az sem, ha egyedül élsz, megteremted magadnak a megélhetésedhez szükséges pénzt, nem szorulsz rá mások segítségére.

9. jel, hogy öreg lélek vagy

Magas erkölcsi morál szerint éled az életed. Számodra az olyan értékek a legfontosabbak, mint a hűség, a kitartás, a szeretet, a megbízhatóság. Természetesen mindenkor ezek szerint élsz, aki nem ért veled egyet, az a barátságodra sem számíthat.

(via rebel circus)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top