Horoszkóp

3 mondat, amire akkor is emlékezz, ha rossz napod van

Pozitív életszemlélet ide vagy oda, olykor bizony nehéz megtartani az egyensúlyt. Ilyen esetekre gyűjtöttünk össze néhány mondatot, amelyek segítenek kilábalni a nehézségekből, vagy legalábbis nem engedik, hogy még mélyebbre csússz.

1. Attól, hogy ma rossz napod van, még nem vagy boldogtalan!

Mert a boldogság nem egy állandó valami. Ahhoz, hogy igazán érezni és értékelni tudjuk, hogy felismerjük, meg kell tapasztalnunk az ellenkezőjét is.

Mert ború után derű jön, eső után szivárvány, és a tavasz is sokkal édesebb és illatosabb egy hosszan elnyúló, szürke tél után.

Néha talán pillanatokra boldogtalannak kell lennünk ahhoz, hogy pozitívak maradhassunk. Ha jó a kedved, légy hálás, ha rossz, legalább viseld kecsesen. 

2. Tanuld meg ebből a helyzetből azt, amire szükséged van.

A tapasztalás nem az, ami veled történik. A tapasztalás az, amit teszel, amikor az a bizonyos dolog történik veled. Éppen ezért csináld, tapasztald meg azt, amit éppen kell. Ettől csak erősebb leszel.

3. Csak a pozitív hozzáállás az, ami hosszú távon a nehézségekben segíthet.

Igen rapszodikusnak mondható életemben számtalan sorsfordító dolog történt már. Sokszor keseregtem, de mindig arra kellett rájönnöm, hogy a megoldás a pozitív hozzáállásban rejlik. A szemléleted mindent megváltoztat. Jó tanács tehát: légy pozitív! Stresszelj kevesebbet! Érezd magad szabadnak! Ez a te döntésed. Csak rajtad áll.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top