Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy híresnek született

Ezek a csillagjegyek híresnek születtek. Az asztrológia szerint ugyanis az átlagoshoz képest jóval többen válnak ismertté, sőt akár celebekké ezekből a csillagjegyekből. Minden adottságuk, tulajdonságuk megvan hozzá, hogy híressé váljanak. Hogy kinek van a legtöbb esélye a hírnévre? Nos, nekik biztosan. Lehet, hogy te is híresnek születtél?

A Kos mindenben kiváló

A Kos élő példája a multitehetségnek. Bármihez kezd, bármibe fog, abban biztosan ő lesz a legjobb. Céltudatos, kitartó, megvan benne a kellő alázat, ő az, aki sikerre született. Ezért a Kos csillagjegyűek között nagyon sokan válnak igazán híressé. Az is biztos, ha ő megjelenik valamilyen rendezvényen, eseményen, sokan megjegyzik. Szimpatikus, kedves, vonzó karakter, magabiztos fellépéssel. Kiváló az ízlése, így mindenkor kiváló a megjelenése. Ő az, aki sosem fogja az orrod alá dörgölni, mennyire ismert. Ha nem ismernéd őt, önmagában a megjelenéséből tudod, hogy fontos és jelentőségteljes személy.

A Kos csillagjegy hírességei: Jennifer Garner, Emma Watson, Hayden Christensen, Alec Baldwin, Steven Segal, Reese Witherspoon, Aretha Franklin, Bodrogi Gyula, Csollány Szilveszter, Bochkor Gábor, Kaszás Géza

Az Oroszlán imádja a reflektorfényt

Ha valaki híresnek született, az biztosan az Oroszlán. Imádja a fényt, a csillogást, a szereplést, amikor a lába előtt hever a világ. Nincs benne semmiféle gátlás, fürdőzik a figyelemben. Igen erős az egója, ezért a amikor ő lehet a társaság középpontja, amiért persze mindent meg is tesz , a megkülönböztető érzés a lelkét simogatja. Az is biztos, hogy különleges magabiztosság, vibrálás árad belőle. Úgy tud vonulni, ahogy senki más. Nem lehet őt nem észrevenni. Bámulatosan tud átalakulni, ő nem követi, hanem diktálja a divatot. A sztáreseményeken szinte mindenki azt nézi, vajon mit visel az Oroszlán, mert biztosan az lesz a következő trend.

Az Oroszlán csillagjegy hírességei: Madonna, David Duchnovny, Chris Hemsworth, Ben Affleck, Tom Brady, Jason Statham, Jennifer Lopez, Arnold Schwarzenegger, Majka, Dukai Regina, Andy Vajna, Gönczi Gábor, Hajas László

Ezek a csillagjegyek híresnek születtek

A Skorpió felejthetetlen

Elég egyetlen találkozó, egyetlen pillantás a Skorpióval, és nem felejted őt többé. Éppen ez a legfőbb oka, hogy a csillagjegy szülötte is híressé válik. Eredeti, különleges, ráadásul mágikusan vonzó típus. Olyan ember, akire felfigyelsz, aki mellett nem tudsz elmenni észrevétlenül. Kiválóan kommunikál, nagyon érzelmes és érzéki karakter. A Skorpió könnyedén ismerkedik, vidám és merész, izgalmas, nem véletlen, hogy minden partira szívesen kap meghívást. Csupán néhány vele váltott mondatból is érzed, mennyire más, mint mások, különleges energiájától nem könnyű szabadulni. Persze, hogy hírnévre született.

A Skorpió csillagjegy hírességei: Julia Roberts, Ryan Gosling, Scarlett Johansson, Demi Moore, Meg Ryan, Matthew McConaughey, Winona Ryder, Leonardo DiCaprio, Jodie Foster, Ethan Hawke, Hámori Gabriella, Kovács Kati, Gáspár Kata

A Vízöntő a legkülönlegesebb

A Vízöntő, a Skorpióhoz hasonlóan felejthetetlen típus. Megjelenésével, különleges kisugárzásával emelkedik ki a többiek közül. Vidám és optimista, remek a humora, kifejezetten jó érzés a közelében lenni. Kiváló a kommunikációs képessége, az egyik legintelligensebb csillagjegy, szinte bármilyen témában lehet vele beszélgetni. Nem véletlen, hogy ez a csillagjegy is nagyon könnyen a hírességek utcájában köt ki. Igazi egyéniség, akit senki máshoz sem lehet hasonlítani, önálló, független és szabad. Azt teszi, amit helyesnek gondol, és nem azt, amit mások ráerőltetnének. Megfontolt és alapos, céltudatos, megvalósítja az álmait.

A Vízöntő csillagjegy hírességei: Jennifer Aniston, Ashton Kutcher, Rene Russo, John Travolta, Elijah Wood, Justin Timberlake, Christian Bale, Rihanna, Shakira, Robbie Williams, Christiano Ronaldo, Steiner Kristóf, Caramel, Vastag Csaba, Vágó István, Barabás Éva, Esztergályos Cecília, Oláh Ibolya

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top