Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy képtelen a hűségre

Akadnak nagyon hűséges és kitartó csillagjegyek, és akadnak olyanok is, akik képtelenek elhatározni magukat a párkapcsolatuk mellett. Ők bizony élnek a kínálkozó lehetőségekkel, nem érdemes hűséget várni tőlük. Melyik az a három csillagjegy, akik képtelenek a hűségre? Íme, ők lennének. Vajon te is köztük vagy?

Az Ikrek hamar elunja magát

Ha Ikrekkel randizol, tudnod kell, ez a csillagjegy nagyon gyorsan elunja magát. Neki a párkapcsolatában is izgalmakra, inspirációra, lelkesedésre van szüksége, amikor ezt megkapja, hűséges lesz. Ugyanakkor, ha nem tudod az adrenalinszintjét kellően mozgásban tartani, máshol keresi a kihívásokat. Az Ikrek nemcsak testileg, lelkileg is megcsal. Ha rajtakapod a félrelépésen, nem vállalja a felelősséget, inkább téged hibáztat. Mindent letagad, soha nem ismerné el, hogy szeretője van, és azt se várd, hogy bocsánatot kérjen, mert soha nem fogja megtenni. Túlságosan büszke ahhoz, hogy beismerje, hibázott. Inkább szakít veled, és keres egy újabb áldozatot. 

A Skorpió a legarcátlanabb

A Skorpió olyan látványosan flörtöl, hogy abba mindenki belepirul, aki annak szem- és fültanúja. Teszi ezt az orrod előtt is. Ha te flörtölnél valaki mással, éktelen haragja gerjedne, a féltékenységével meg az őrületbe kergetne. A Skorpió szexuális kisurgárzása minden más csillagjegynél erősebb, elképesztően vonzó, amivel persze ő is tökéletesen tisztában van. Nem is hagyja ki a lehetőségeket, hogy félrelépjen. A félrelépéshez csupán apró indok, ha elhinted benne a féltékenység csíráját, mert bosszúból az első idegennel ágyba bújik. Nagyon ért az érzelmi manipulációhoz, pontosan tudja, hogyan érje el a célját. Ne akard őt megbántani, mert ha feltételek nélkül szereted, kitart melletted. Ellenkező esetben nagyon gyorsan lerombolja a szerelmet.

A Nyilas szeret félrelépni

Furcsán hangzik, de igen, a Nyilas szeret félrelépni. Óriási a szabadságvágya, nem bírja a kötöttségeket, és felelősséget sem vállal a párkapcsolatban. Mivel vidám, optimista, laza típus, aki nagyon jól érzi magát a társaságok forgatagában, és könnyen ismerkedik, nem is kell túl nagy erőfeszítést tennie, ha valakit az ágyába akar vinni. Ami még kevésbé szimpatikus, hogy némi alkohol hatására még ki is beszéli az alkalmi hódításait, így rövid időn belül mindenki tudni fog a félrelépésről, kivéve téged. Nem könnyű a Nyilast betörni, talán nem is lehetséges. Felelősséget házasként már vállal, de az oltárig nagyon sok megcsaláson át vezet az út mellette.

Ezek a csillagjegyek képtelenek a hűségre

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top