Horoszkóp

Ez a csillagjegyek legnagyobb bűne

Talán nem is él olyan ember a földön, aki legalább egyszer az életében ne hibázott volna. Mert mindenki követ el hibákat, bűnöket. Mi a különböző csillagjegyek legnagyobb bűne? A horoszkóp fellebbenti a fátylat. Vajon mi a te legnagyobb bűnöd? És vajon tudsz róla?

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos kiszámíthatatlan tud lenni, mert váratlanul és nagyon könnyen felmegy benne a pumpa. Folyton verseng, mellette nem győzhetsz. Nem is érdemes fölvenni a kesztyűt, mert ha bármivel is felbosszantanád, kíméletlenül megbánt. Pontosan tudja ugyanis, melyik a legfájdalmasabb pontod. 

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika szó szerint nagykanállal falja az életet. Nemcsak a hasát imádja, mindent, ami földi élvezet. A csillagjegy legnagyobb bűne biztosan a falánkság. Imádja a luxust, a kényelmes életet, a pazar autókat és utazásokat, de a szex is igencsak hangsúlyos az életében.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek a kommunikáció mestere. A képességét viszont nem mindig használja jóra, sőt. A pletyka királya és királynője, legnagyobb hibája pontosan ez, képtelen titkot tartani. Szóval, nagyon gondold meg, milyen információkat osztasz meg vele.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák nagyon erősen ragaszkodik szerelméhez. A legtöbbször túlzottan is tapad. Annyira meg akar felelni, annyira akar gondoskodni, hogy közben megfeledkezik saját magáról, a saját igényeiről, nem beszélve arról, hogy szinte belefojtja hatalmas érzelmeibe a társát.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán rémesen büszke és mindenkinél hiúbb, már-már narcisztikus típus. Önző és magának való még a párkapcsolatában is. Megkülönböztető figyelmet vár el, szerettein királyként uralkodik. Ennél nagyobb bűnt már el sem követhetne.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz elviselhetetlenül maximalista. Csak a legjobb elfogadható a számára, a legjobbat pedig csak őt tudja adni. A legapróbb hibára is kíméletlenül rátapint, ami fölött pedig mások elsiklanának, hiszen annyira lényegtelen. Neki ugyanakkor soha semmi sem elég jó, talán még saját maga sem.

Ez a csillagjegyek legnagyobb bűne

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg kétségtelenül az egyik legszebb, legbájosabb típus a csillagjegyek között. Pontosan tudja is ezt magáról, így a hiúság rá is nagyon jellemző. Hosszasan nézegeti magát a tükörben, közben meg azt sem tudja eldönteni, hogy a fehér vagy a piros ruháját vegye föl éppen.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió maga testesíti meg a főbűnök egyikét, a bujaságot. Elképesztően energikus, elképesztően szenvedélyes, nem mellesleg olyan vonzerővel rendelkezik, amelynek nem könnyű ellenállni. Tisztában van különleges erejével és kisugárzásával, rendszeresen vissza is él vele.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas szabadsága nem ismer határokat. Ahogy a hűséget, a házasságtörés bűnét is igencsak sajátosan értelmezi. Szerinte semmit rosszat nem tesz, csupán él az adódó lehetőségekkel. Mégis mi a rossz mindebben? Sosem jönne rá magától.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak szintén a hét főbűn egyikét követi el. Ő a legkapzsibb csillagjegy. El kell ismerni, valóban nagyon sokat dolgozik, hogy megteremtse az anyagi biztonságot, viszont fösvényként ül a pénzén, gyűjti és gyűjti, de semmit nem enged meg magának, amit a pénzen élvezhetne.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő szereti azt gondolni magáról, hogy ő a legkülönlegesebb, mert Isten őt ilyennek teremtette. Szívesen fitogtatja, neki a kisujjában is több a tudás, mint a legtöbb ember fejében. Meggyőződése, hogy nála bölcsebb embert nem hordott a föld a hátán. Csoda, hogy mindenkit az őrületbe kerget?

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak rémesen kényelmes és lusta. Nem mellesleg folyton álmodozik és a felhők között lebeg ahelyett, hogy tenné a dolgát. Olyan, mintha a saját világában élne, és csöppet sem érdekelné, mi történik másokkal. Emellett még naiv és hiszékeny is. Le kéne szállnia a földre, a realitások talajára, itt könnyebben boldogulhatna.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top