Horoszkóp

Ezzel szabotálják a párkapcsolatot a csillagjegyek

A csillagjegyek gyakran saját maguk szabotálják a párkapcsolatot. Persze más és más módon teszik. Te vajon mivel és hogyan teszed tönkre a boldogságodat? A horoszkóp fellebbenti a fátylat. Érdemes a hibákkal szembenézni, hogy ne kövesd el őket újra és újra. A boldogság neked is jár!

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként el kell fogadnod, a mai világ sajnos inkább pesszimista. Annak ellenére, hogy alapvetően optimista a szemléleted, erősen hatnak rád a negatív energiák. Nem hiszed el, hogy valóban fontos vagy a párodnak. Ha azt szeretnéd, hogy melletted maradjon a szerelmed, fel kell ismerned, te magad taszítod el őt.

A Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként képtelen vagy elengedni a folyamatos kontrollt, aminek eredménye, hogy boldogtalan vagy, nem tudod élvezni az élet szépségeit. Meg kéne próbálnod csak egy picivel rugalmasabbnak lenni, és nem ragaszkodni görcsösen a megszokott dolgaidhoz. Meglátod, a párkapcsolatod is gördülékenyebb és sokkal boldogabb lehet.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként vidám és optimista a természetedet. Viszont gyűlölöd a kiszámíthatóságot, mert az már unalmas szerinted. Amikor elmélyülhetne a kapcsolatod, éppen akkor menekülsz ki belőle. Ha jobban bíznál magadban, megengednéd magadnak az érzéseket, a kapcsolataid sem mennének tönkre.

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként a legérzelmesebb csillagjegy vagy. Szinte sorozatosan hozod a rossz döntéseket. Önmagad elé helyezed a szerelmedet, aztán azon keseregsz, hogy nem szeret eléggé. A párod mellett magadra is figyelned kéne. Hidd el, nagyon is megérdemled a boldogságot, de az áldozatszereppel csak tönkreteszed.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként képtelen vagy megérteni és elfogadni, érzékenynek, sérülékenynek lenni nem a gyengeség jele. Ahogyan az sem, ha megosztod pároddal az érzéseidet. Ne csak kitűnni akarj mindenkor, te is adj teret és figyelmet a párodnak. Persze nem könnyű, hiszen óriási az egód és a büszkeséged, de nagyon sikeres lehetnél a szerelemben, ha csak egy icipicit visszavennél.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként nagyon magasak az elvárásaid, nem könnyű neked megfelelni. Ugyanakkor magaddal szemben talán már túlzottan is kemény vagy. Fölösleges a múlton rágódni, nem változtathatod meg, ami történt. Viszont sokkal boldogabb lehetnél, ha nem hibáztatnád magad apróbb dolgokért is folyamatosan. Meg kéne tanulnod a jelenben élni, óriásit fordulna az életed.

Így szabotálják párkapcsolatukat a csillagjegyek

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként azt kellene felismerned, hogy képtelen vagy kilépni a mérgező kapcsolatokból is. Inkább elviseled, hogy bántsanak, zsaroljanak érzelmileg, mintsem változtatnál. Sokkal önzőbbnek kéne lenned, hogy a valóban hozzád illő párra találhass.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként rá kéne ébredned, mennyire makacs típus vagy. Amikor végre találkozol valakivel, aki szeretne téged, testőrként figyeled minden lépését. Ne lepődj meg, de az ilyen féltékenységet nem sokan viselik el. Bíznod kéne magadban és a párodban is, mert akkor valóban nagyon boldog lehetnél.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként már-már betegesen rettegsz az elköteleződéstől. Menekülsz, amint kialakulhatna egy komolyabb kapcsolat. Az igazán izgalmas lehetőségekről is lemaradsz a hozzáállásod és a félelmeid miatt. Miért hiszed, hogy mindenki téged akar birtokolni? 

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként túl sok nyomást helyezel magadra. Miközben azt gondolod, mindenből a legjobb jár neked, a valóságban azért ez nem egészen így működik. Okosabb és bölcsebb lenne elfogadni és hálát érezni azért, ami már megvan – ilyen a párkapcsolatod is –, és nem folyton valami mást keresni.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként magadba fojtod az érzéseidet, amivel saját magad ellenségévé válsz. Persze mindennél fontosabb a függetlenséged, de ez nem jelenti azt, hogy mindent magadban tarthatsz. Érdemes lenne a környezetedben élőktől megtanulni, hogyan fejezik ki az érzéseiket, hogy legalább csak egy picit jobban megnyílhass a párod felé. Óriásit lépnél előre, magad sem hiszed, mekkorát.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként te is nagyon érzékeny csillagjegy vagy, ami mégsem jelenti azt, hogy a megfelelő emberrel osztanád meg az érzéseidet. Sőt, az esetek többségében rosszul választasz, és persze kihasználják a jóhiszeműségedet és a kedvességedet. A felhőkből egy picit a földre kéne lépned, hogy felismerd, ki érdemes igazán a szerelmedre.

(via rebel circus)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top