Horoszkóp

Ezt a 6 törvényt ismerned kell, hogy megértsd a karmát

Ahhoz, hogy a karma összefüggéseit megérthesd, ismerned kell néhány olyan törvényt, amely megmagyarázza és mélyebb értelmet ad a karma fogalmának. Íme a legfontosabb tudnivalók, amelyeket neked is érdemes megismerned, és persze ezentúl ezek szellemében élned.

A karma törvénye szerint minden, amit teszel, következményekkel jár. Az előző életekből hozott jót és rosszat ebben az életedben visszakaphatod másoktól. Hogy megérthesd, pontosan mit is jelent a karma, ezt a hat törvényt mindenképpen érdemes megismerned. Használd mostantól az életedben, élj ezen összefüggések szerint, aztán csak figyeld életed pozitív változásait.

1. A karma nagyszerűségének törvénye

A „Ki mint vet, úgy arat” közmondás alapján könnyen megértheted a karma összefüggéseit. Ha boldogságban, elégedettségben, békében, harmóniában, szeretetben szeretnél élni, akkor légy boldog, légy elégedett, érezd a lelked békéjét, harmóniáját, szeresd önmagad. Amit kifelé sugárzol az univerzumba, pontosan ugyanazt kapod vissza is.

2. A karma fejlődéstörvénye

Azért inkarnálódsz, azért születik meg a lelked újra és újra, hogy tapasztalj, fejlődj, egyre bölcsebbé válhass. Önmagadon kell változtatnod, és nem másokon vagy a körülötted lévő dolgokon. Csak önmagadat kontrollálhatod, hiszen az egyetlen, ami biztos az életedben, az saját magad. Amikor változol, a világ is megváltozik körülötted.

3. A felelősségvállalás törvénye

A karma szerint bármi is történik az életedben, annak okát önmagadban kell felfedezned, megtalálnod. Jót és rosszat is. Ami benned van, azt tükrözöd kifelé. Pontosan emiatt minden, ami történik veled, azt te magad okozod, azért nem a külső körülmények, nem mások felelősek. A változáshoz ezt az összefüggést a legfontosabb megértened.

4. A karma itt és most törvénye

Amikor visszafelé tekintesz, nem haladsz előre. A múlt visszarángat, így a jövőbeni céljaidat sem tudod megvalósítani. Amikor a jövő miatt aggódsz, akkor sem haladsz előre, mert nem a jelen feladataira figyelsz. Önmagadért, a céljaidért, a boldogságodért itt és ebben a pillanatban tehetsz. Csak akkor élsz, ha itt és most élsz.

A karma összefüggéseit neked is érdemes megismerned

5. A karma türelemtörvénye

Mindennek eljön a maga ideje. Semmit sem tudsz siettetni. A türelem valóban rózsát terem. Amikor valóban öröm és elégedettség tölti el a lelked, eszedbe sem jut, hogy céljaid megvalósulására várj. Éled és élvezed az életet, teszed a dolgod. A korábban hiába várt jutalmak ekkor csöppenek az életedbe.

6. A karma kapcsolattörvénye

Amikor azt érzed, semmi sem úgy történik, ahogy szeretnéd, akkor is tudnod kell, kapcsolatban állsz az univerzummal. Bármi is zajlik épp az életedben, bízd magad a gondviselésre, mert sosem vagy egyedül. A karma törvénye szerint minden lépést egy újabb követ, és egyetlen lépésed sem történik ok nélkül. A múlt, a jelen és a jövő összekapcsolódnak. Minden, ami történik, érted történik.

(via soul spot)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top