Horoszkóp

Ebben a 3 csillagjegyben nem könnyű megbízni

Ezekben a csillagjegyekben nem könnyű megbízni. Kedvesek, szeretetteljesek, de az ígéreteiket nem nagyon tartják be. Úgy tűnik, meglehetősen gyakran tesznek könnyelmű ígéreteket, de a hazudozás sem áll tőlük távol. Szóval, jobb fenntartással kezelni őket. Melyik ez a három csillagjegy? Minden részletet felfedünk. Vajon te köztük vagy?

Amikor a zodiákus három legmegbízhatatlanabb és leginkább hazudós csillagjegyéről írunk, nem állítjuk, hogy mindenkire érvényesek ezek a negatív tulajdonságok. A nyugati asztrológia összefüggései szerint ezek a jellemzők megjelenhetnek a horoszkópokban, de nem feltétlenül és nem azonnal jelentik az, hogy valamelyik barátod vagy a szerelmed megbízhatatlan lenne, vagy a leghazudósabb csillagjegyek közé tartozik. Olvasd az alábbiakat fenntartással, ha pedig mégis igazak lennének, újabb tanulságra leltél.

A Bikának meg kéne tanulnia nemet mondani

A Bika nagyon erős és határozott típus, aki óvja a függetlenségét és a szabadságát. Nagyon vágyik a biztonságra, az érzésekre, a mély érzelmekre is. Ugyanakkor csöppet sem szereti, amikor mások a dolgai között kutatnak, keresgélnek, ellenőrzik őt. Nem szeretné azt sem, ha valami őt érintő információra az akarata és tudta nélkül derülne fény. Az biztos, negatív esetben a Bika az egyik legmegbízhatatlanabb csillagjegy. Sosem hazudna ugyanakkor szándékosan, inkább azért nem mond igazat, hogy védje önmagát, a magánéletét és a számára szükséges távolságot. Az is igaz, sokszor olyan ígéreteket tesz, amiket nem tart be, pedig már akkor is tudja, hogy nem teszi meg, amikor kimondja. Nem akar megbántani az elutasítással, pedig sokkal őszintébb és egyenesebb lenne, ha megtanulna nemet mondani.

Az Oroszlán a legbüszkébb

Az Oroszlán az állatöv legerősebb és legkeményebb típusa. Tüzes csillagjegy, aki rendkívül magabiztos és önálló, pontosan tudja, mit akar. Bármilyen meglepő, de amilyen erős, éppen annyira gyengéd és szerethető is tud lenni. Nagyon karizmatikus, aki mindenkor meg van győződve róla, csakis neki lehet igaza, és mindenkinek azt kéne tennie, amit ő helyesnek gondol. Az is igaz, valódi vezéregyéniség, sokan követik a példáját. De ő is áteshet a ló másik oldalára, amikor leural, és nem tűr ellentmondást. Annyira büszke és hiú, hogy soha nem ismerné be, amikor hibázott. Akár durva hazugságokat is kitalálhat, csak megvédje önmagát, a vélt becsületét. Az Oroszlán mindenkor menteni akarja a bőrét. Nem is egyszerű rábizonyítani bármit is, mert olyan arroganciával vág vissza, hogy ember legyen a talpán, aki vitába mer szállni vele.

Ez a 3 csillagjegy mindenkinél megbízhatatlanabb

Az Ikrek kétarcú

Az Ikrek kettős jegy, ezért nem is annyira véletlen, hogy két személyiségtípus lakozik benne. Nála előfordul, hogy a megbízhatatlan, már-már szélhámos oldala az erősebb. Nagyon tud szédíteni, aztán meg úgy eltűnik, hogy senki sem tudja, merre járhat. Ahhoz is nagyon ért, hogyan bonyolítsa és kuszálja össze a szálakat. Valószínűleg sokszor saját magát sem érti, zavart és érthetetlen. Könnyelműen kimond és megígér dolgokat, amelyekhez persze egyáltalán nem tartja magát. Nem feltétlenül hazudik szándékosan. A legtöbbször tényleg azt gondolja, amit kimond, csak aztán mégis megváltozik a véleménye, és ahelyett, hogy ezt is elmondaná, hallgat, és inkább köddé válik. Tudja pontosan, nincs minden rendben vele, ilyenkor időre lehet szüksége, hogy kitisztítsa a fejét. Amikor ez sikerül, az Ikrek ismét a pozitív, a nagyon szerethető oldalát mutatja.

(via one how to)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top