Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek nincs esélyük egymással

Akadnak olyan csillagjegy-párosítások, hogy eleinte nagyon erős vonzalmat éreznek egymás iránt, könnyen lehet, még házasságot is kötnek, még sincs esélyük a hosszú távú kapcsolatra, előre borítékolható, hogy válással végződik szerelem. Hogy melyek ezek a párok? Íme, a részletek.

A Halak és az Oroszlán kapcsolata

Talán nem is annyira meglepő, hogy ez a két csillagjegy nem marad együtt hosszú ideig. Szó szerint tűz és víz, hiszen az Oroszlán tüzes, míg a Halak a vizes jegyek közé tartozik. Az Oroszlán bátor és erős, nem mellesleg óriási egóval bír, a Halak érzékeny, aki szinte mindig az érzéseibe takarózik. Az Oroszlán kimondja, ami a szívén, a Halak mindezt bántásnak veszi. A Halak nem mondja ki, mi baja, az Oroszlán meg nem érti, a Halak miért bántódott meg. Ez a játék folyik kettőjük között újra és újra. A Halak úgy érzi, az Oroszlán nem törődik vele eleget, inkább a saját kedvteléseire fordít az energiát. Az Oroszlán pontosan másként látja a párkapcsolatot, szerinte mindent megtesz, csak épp a Halaknak semmi sem elég jó. A szenvedélyesen és romantikusan induló szerelem szép lassan halad a szakadék felé.

A Nyilas és a Bak szerelme

Talán ez a két csillagjegy különbözik egymástól a leginkább. A Nyilas folyton azért rimánkodik, hogy a Bak próbáljon már meg lazítani egy kicsit, kapcsolódjon ki, bulizzon egy jót. A Bak szerint ezzel szemben a Nyilasnak fel kéne már végre nőnie és meg kéne tanulnia felelősséget vállalni. Képtelenek a másikat megérteni, mindketten ragaszkodnak a saját igazukhoz. Nem meglepő, ha ez a meddő vita folyamatosan veszekedéshez vezet. Az eleinte jól induló és szenvedélyes kapcsolatból egy idő után eltűnik a kémia, és csak az indulat marad. Egyikőjüket sem érdekli, mit akar a másik, és persze egyikőjük sem változna vagy engedne a másiknak. A Nyilas és a Bak jobb, ha belátják, szerelmüknek sajnos nincs túl sok esélye. Ha már a barátság érzése is elmúlik közöttük, kapcsolatuk biztosan szakítással végződik.

 

A Bika és a Vízöntő párkapcsolata

A két csillagjegy párkapcsolata elementáris erejű lehet, eleinte mágikus erővel vonzódnak egymáshoz. Amikor már valódi arcukat mutatják egymásnak, kiderül, a Bikának meglehetősen sok problémája van és persze a Vízöntő is igencsak bonyolult szerető. A Vízöntő bohém, időnként meglehetősen furcsán viselkedik, a Bika mindig kiszámítható. A Vízöntőt minden újdonság érdekli, a Bika ragaszkodik a jól bevált, megszokott dolgokhoz. Sosem fogják egymást megérteni, mert annyira más értékek fontosak a számukra. A Vízöntő menne, hiszen szabad lélek, a Bika maradna, mert neki a biztonsága, a stabilitása a legfontosabb. A Vízöntő mindenre nyitott, a Bika fájdalmasan makacs és borzasztóan anyagias. A Vízöntő jóval lazábban kezeli az anyagiakat, amivel a Bikát folyton felbosszantja. Ellentétük okán kettőjük története sem végződik happy enddel.

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top